Telepíteni akarok egy játékot de azt irja már telepitve van. Mi a gond? (Többi lent)
Pontosabban a DIRT3-mat akarom (újra)telepíteni, egy DVD5-ös dirt már fent volt de elégszar ezért szedtem le egy SKIDROW-osat, előtte az uninstall-al töröltem a DVD5-öst és mikor az újat telepíteném azt irja már telepítve van.
"A termék már egy másik verziója telepítve van. A termék meglévő verziújának konfigurálásához vagy eltávolításához használja a Vezérlőpult Programok hozzáadása programját".
Bementem a vezérlőpult programok-ba ott csak programok eltávolitása van ott elkezdtem keresni a DIRT-öt de ott sincs, a program files-be sincs mára mappája sehol semmi, de mégse engedi telepiteni. Mi a gond?
Lehet, hogy a regisztriben benne maradt a játék, uninstallok után előfordulhat. Próbáld itt keresni:
start menü -> futtatás, beírod hogy regedit és ott Hkey_local_machine-on belül a software-re mész, és abban próbáld megkeresni a játékot. Gyártó alapján, forgalmazó, vagy játék neve, valahogy ott kell lennie szerintem :) Ugyanúgy del-el törölsz mint máshol. Ha eltávolítottad próbáld újra.
Esetleg még a dokumentumok mappádban hagyhatott egy mappát amiben a mentések vannak, de ez csak tipp.
Már megint a windows program eltávolítója a ludas .
Nem szed ki mindent szemetet alaposan .
Használj jobb program eltávolított .
A szemét miatt úgy látja fent van a gépeden a program .
"A termék már egy másik verziója telepítve van. A termék meglévő verziójának konfigurálásához vagy eltávolításához használja a Vezérlőpult Programok hozzáadása programját"
Javaslom próbáld meg ezt : Revo Uninstaller Free v1.93 (magyar)
Revo Uninstaller Free v1.93 (magyar)
Leírás :
A feltelepített programokat vonhatjuk vissza,
illetve törölhetjük le véglegesen a listából (bejegyzés törlése) az ingyenes magyar nyelvű szoftver segítségével . További lehetőségeket az Eszközök menüben találunk, ahol rendszer optimalizálás, valamint rendszertakarítás, illetve nyomok eltávolítása érhető el .
Operációs rendszer: Windows 98 , Windows 2000 , Windows XP , Windows Vista , Windows 7
Jogállás: teljes verzió , Fejlesztő: Revo Group , Méret: 2.50 MB
Lépések :
1.-Letöltöd a revo-t
2.-Telepíted a dirt 3 - at ( régi )
3.-Telepíted a Revo-t
4.-Beállítod a revo-t
5.-Törlöd a revo-val a dirt 3-at
6.-Ha akarod újra indíthatod a géped ( nem kötelező )
7.-Telepíted az új dirt 3 - at .
A "regedit" - be ne nyúlj bele ha nem értesz hozzá !!!
( megteszi helyetted a "revo" )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!