GTA Vice City vagy GTA Liberty City?
Figyelt kérdés
Szerintetek melyik a jobb?Ha lehet,érveket is írjatok.2012. ápr. 27. 20:17
1/5 anonim válasza:
Mármint a 2 "Stories" közül? Vagy pontosan melyikre gondoltál "Liberty City" név alatt? Már 3 epizódra is használják ezt az alcímet.
2/5 A kérdező kommentje:
A GTA Vice City-re és a GTA Liberty City Stories-ra gondoltam.Í(Az egyik ismerősöm azt mondta,hogy a Liberty City Stories nagyon hasonlít a Vice City-re.)
2012. ápr. 28. 12:55
3/5 anonim válasza:
nah jó tisztázzuk. a GTA LCS igen,az nagyon hasonlíthat a GTA VCS-re. PS2,meg PSP exkluzív mindenkettő hogy r*hadjanak meg... annyi hogy más karakterek,sztori,város és a 2 játék között 1 év van csak. egyébként a GTA LCS a GTA III-nak a frissítet változata,mármint jobb grafika,meg a történet előbb játszódik 3 évvel, a város is ugyanaz. a GTA VCS meg a GTA VC-nek. és van mindkettőbe multiplayer bár nem hiszem hogy sokan játszanák még ,főleg PS2-n.
4/5 anonim válasza:
Egyértelműen a Vice City. Szinte minden tekintetben jobb, mint a LCS. Persze félreértés ne essék, a LCS is hozza a szokásos GTA feelinget és persze imádjuk Liberty City-t, de a VC eredetibb, összetettebb, hangulatában pedig utolérhetetlen. Ami a Vice City Stories-t illeti, nem okozott csalódást, szintén jobbnak tartom a LCS-nél, itt is a hangulat és a dinamika (Jet Ski rulez!!! :) ) a nyerő.
5/5 anonim válasza:
Én mindkettőt szerettem, ki is vittem őket.
Eleinte a LCS volt a kedvencem, mert az volt életem első GTA-ja. Azután megkaptam a VCS-t, az is tetszett, de nálam továbbra is a LCS volt a favorit. Utána nekem jobban megtetszett a VCS, mert sokkal többet lehet benne csinálni és nekem ott jobban tetszik a grafika (mondjuk a LCS-ben is jó volt). Így a választásom a GTA Vice City Stories-ra esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!