Valami normális rallys játék?
Nekem nagyon tetszett irányításban a ColinMc Rally2, de az már ősrégi, béna grafikával. Kipróbáltam a Dirt3-at, az pedig nagyon StreetRacing szagú... Irányvonal, auto fékezés, 150-el veszem a kanyarokat, sodródás borulás nélkül. Mi ez, Need For Speed ?
Nincsen valami "igazi" rallys játék modernebb grafikával ?
Ha nem segít, akkor meg semmi esélyed, a játék úgy fel van pörgetve, mint pl. a Shift, még jó hogy nitrót nem tettek bele...
A WRC megvan mobilon, ott nagyon tetszik, megnézem hogy milyen PC-n a játék :D
Mert ha elmegyek valahová, akkor jó szórakozás az is. Itthon csak akkor, amikor más ül a gép előtt, és nincsen semmi dolgom. Amúgy nyugi, nem vagyok mobil-függő :D Ha egyáltalán van ilyen...
Nyáron kapok egy Samsung i9001-et, ez kb. felér egy konzollal :D
Na jó, ez már megint olyan... se sodródni, se az úton maradni nem lehet auto-brake és egyéb hülyeségek nélkül...
Szerintem felteszem erre a gépre is a ColinMcRae Rally 2-t aztán azzal nyomulok :D
Ezt az új fajta, "mindent a gép csinál, te csak kanyarodj" elvet utálom, de ha nem használom ki egy játékban, annak árok lesz a vége. Számomra így élvezhetetlen egy játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!