Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Valami normális rallys játék?

Valami normális rallys játék?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon tetszett irányításban a ColinMc Rally2, de az már ősrégi, béna grafikával. Kipróbáltam a Dirt3-at, az pedig nagyon StreetRacing szagú... Irányvonal, auto fékezés, 150-el veszem a kanyarokat, sodródás borulás nélkül. Mi ez, Need For Speed ?

Nincsen valami "igazi" rallys játék modernebb grafikával ?

2012. ápr. 27. 10:13
 1/5 anonim ***** válasza:
WRC2010, de ha minden igaz van WRC2011 is. Dirt3-ban ha jól tudom be lehet állítani, hogy ne segítsen semmi a vezetésben.
2012. ápr. 27. 10:35
 2/5 A kérdező kommentje:

Ha nem segít, akkor meg semmi esélyed, a játék úgy fel van pörgetve, mint pl. a Shift, még jó hogy nitrót nem tettek bele...

A WRC megvan mobilon, ott nagyon tetszik, megnézem hogy milyen PC-n a játék :D

2012. ápr. 27. 10:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Miért játszol mobilon? Nem ér fel a mobilos autós játék egy Pc vagy XBox játékkal.
2012. ápr. 27. 11:12
 4/5 A kérdező kommentje:

Mert ha elmegyek valahová, akkor jó szórakozás az is. Itthon csak akkor, amikor más ül a gép előtt, és nincsen semmi dolgom. Amúgy nyugi, nem vagyok mobil-függő :D Ha egyáltalán van ilyen...

Nyáron kapok egy Samsung i9001-et, ez kb. felér egy konzollal :D

2012. ápr. 27. 11:45
 5/5 A kérdező kommentje:

Na jó, ez már megint olyan... se sodródni, se az úton maradni nem lehet auto-brake és egyéb hülyeségek nélkül...

Szerintem felteszem erre a gépre is a ColinMcRae Rally 2-t aztán azzal nyomulok :D

Ezt az új fajta, "mindent a gép csinál, te csak kanyarodj" elvet utálom, de ha nem használom ki egy játékban, annak árok lesz a vége. Számomra így élvezhetetlen egy játék.

2012. ápr. 27. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!