Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Skyrim játékban a sárkánycsont...

Skyrim játékban a sárkánycsontok meg egyéb nyersanyagok amik kijönnek belőlük jók valamire? Mert csak húzza a hátamat. Ja és van olyan hogy valahova lepakolom a cuccaim és nem tűnek el? Például egy láda vagy valami.

Figyelt kérdés
the elder scrolls, skyrim, sárkány, láda, csont, csontok, számítógép, játék, fejlődős, nehéz, cuccok,

2012. ápr. 26. 16:46
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok a tag-ekhez :D

Szóval a sárkánycsontok alkímiához meg asszem páncélkészítéshez használhatóak. Amit én alig használtam, úgyhogy általában eladtam az összeset, mert jó sok pénzt érnek. Potion boltban meg a mindenesnél megveszik (ill. ha Tolvaj Céhes vagy, az egyszerűsít a dolgokon). Ládákba meg persze leteheted, ahol biztos hogy megmarad, az a saját házaidban lévő ládák.

2012. ápr. 26. 19:37
 2/9 anonim ***** válasza:
100as kovácsnál tegyél a dragonbone armorra perket és kovácsolhatsz páncélt
2012. ápr. 26. 22:35
 3/9 A kérdező kommentje:
Értem. Így sikerült, am rejtély miért nem lehet utólag szerkeszteni egy kérdést, ha még nem jött rá válsz. Ez az újítás még új nekem. Kösz az infókat. Szerintem akkor beszermányolok egy házat és elrakom őket későbbre, kovácsolni. :)
2012. ápr. 27. 09:35
 4/9 anonim válasza:
100%
Én odaadtam a csajnak aki jött mindig velem és mondtam neki, hogy maradjon egyhelyben :D Ő a ládám.
2012. ápr. 27. 18:30
 5/9 anonim ***** válasza:
Dragonbone, Dragonscale armort tudsz belőle csinálni és ha megvitted a történetet az első sárkányig akkor a Dragon's Reach-ben van a Proventus Avenicci vele beszélsz és ott van hogy "I'd like to purchase a house in the city. (5000 gold)) sajnos elég drága, de ha arra van elég pénzed akkor megkasz egy romos kis házat a kovács mellett "Beerzehome" ott van egy láda amibe nyugodtan belerakhatod... vagy ott van Lydia is...
2012. ápr. 29. 16:28
 6/9 anonim ***** válasza:
Én azt csinálom, hogy Avenicci kovácshelyénél vannak hordók, oda berakom a cuccokat amik majd később kellenek és megspóroltam 5000-ret:D
2012. ápr. 30. 12:12
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi az infót, megvetem a házat és lecuccoltam oda. Ez a hordós dolog tényleg működik? Onnan eltüntetnek a dolgok nem? Elvileg.
2012. máj. 1. 12:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem:D
2012. máj. 4. 23:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Én a High Hrothgar ládájába szoktam becuccolni. Na meg most már a házamba
2012. jún. 24. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!