Csabelito kérdése:
Tudtok ilyeneket mondani?
Figyelt kérdés
Olyan kis gépigényű játékokat amelyekben véletlenszerűen generálódnak a pályarészek2012. ápr. 25. 20:36
1/5 anonim válasza:
Hát azért ez így elég tág kategória, Diablo 2-ben pl véletlenszerűen generálódnak, de kérdés, hogy bejön-e neked a stílus...
2/5 A kérdező kommentje:
Úgy értettem hogy teljes egészében véletlenszerűen generálódik nem úgy mint a Diablo 2-ben
2012. ápr. 25. 20:49
3/5 A kérdező kommentje:
Úgy hogy nincs semmi küldetés meg ilyenek hanem csak cuccokat gyűjtessz meg szörnyeket ölsz
Amúgy a Diablo 2 megvan
2012. ápr. 25. 20:50
4/5 anonim válasza:
Nem tudom mennyire kis gépigényű játék kell, de ha még a hack and slash kategóriában gondolkodunk akkor talán a Torchlight, nem sok küldetés van benne, nagy részt ölsz, cuccokat gyűjtesz, enchantolsz néha, ha szerzel annyi pénzt, vagy van benne olyan szerencsejáték, mint a Diablo 2-ben.
Kicsit monoton egy idő után, mert csak dungeonok vannak, és nem nagy különbség a szörnyek között, de jobb ötletem nincs.
5/5 anonim válasza:
Nagy gépigény:
Minecraft
Terraria
Ismeretlen gépigény:
Spelunky
Rouge Legacy(nemtom hogy van gépre mert PS3-ra van)
Kis gépigény:
Soldier of Fortune II(ebben van küldetés generátor)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!