Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek a BF3 és a CoD 8...

Szerintetek a BF3 és a CoD 8 készítője megnézték egymás játékának a trailerjét miután kiadták a 2 rivális játékot? :D

Figyelt kérdés

El tudom képzelni ahogy a Dice-os csapat (vagy nemtom pontosan ki fejlesztette a BF3at) lenézik az MW3 videóját,hogy ooh ez semmi xD

Az Activison meg irigykedve nézi a BF3-as szintű grafikát meg mindent:)

2012. ápr. 25. 15:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Kérdező a házak rombolhatóak, csak szólok :).
2012. ápr. 26. 11:08
 12/14 anonim ***** válasza:

az Activision soha nem fog irigykedni a BF3-ra, mert sokkal de sokkal többen veszik az MW3-at, csak megsúgom :)

a BF3 grafikája meg csak akkor ér valamit, ha van hozzá jó géped, márpedig jó gépre nincs mindenkinek pénze (és az MW3-nak sokkal kisebb a gépigénye).

amúgy BF3 nekem is jobban tetszik, de MW3-al is játszottam sokáig.

2012. ápr. 26. 14:28
 13/14 anonim válasza:
Többen veszik érthető, mert még ha azt nézzük, akkor a BF3 alig jelent még meg, tele van ez a Battlelog, Origin meg a többi bugokkal ( [link] [link] ). Szóval szerintem ezeket a fixeket várják és aztán viszont veszik. Amúgy a BF3-ból jó sok példány elkelt, sőt ahogy láttam már kalózkodnak vele is
2012. máj. 1. 15:18
 14/14 anonim ***** válasza:
Biztos vagyok benne hogy megnézték a másik előzetesét. De nem hiszem hogy irigy az Acti, mivel az ő játékukat majd 20 millióval többen vették meg! :)
2012. máj. 7. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!