Melyek ezek a kódok a the sims 3 -ban?
Figyelt kérdés
ebben a videóban ( http://www.youtube.com/watch?v=fyhaoq50HSg&feature=g-vrec&co.. ) melyek ezek a kódok mert nagyon kéne de leginkább az első amit be írt. Ha lehet akkor a többit is kérlek. Előre is kösz.2012. ápr. 25. 11:22
1/4 anonim válasza:
szerintem csak azt írja hogy motherlode mert akkor több lesz a pénze....ár ő hosszabbat ír...de amikor én beírom az hogy motherlode akkor ugyan oda kell írni ahova ő ír :)
2/4 A kérdező kommentje:
de énszerintem nem azt írja be hogy motherlode hanem valami mást hogy tudja szintezni a falakat vagy mi mert én nem tudom szintezni
2012. ápr. 25. 12:38
3/4 anonim válasza:
próbálgatni kell ezt azt ....tesóm kód nélkül olyan lépcsőt csinált , hogy fel lép a sim egyet és mennie kell egy ideig és aztán megint fellép és így tovább....de sokáig tartó lépcsőt :) meg olyat hogy bemegy a házba és a konyha magasabban van mindennél és 3-4 fokú lépcső vezet oda :)
4/4 A kérdező kommentje:
én is valami ilyet szeretnék csinálni csak oda valamilyen kód kell és én azt nem tudom
2012. ápr. 26. 11:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!