Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi a Sims lényege? Mit kell...

Mi a Sims lényege? Mit kell benne csinálni?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 23. 19:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Egy életszimulátor és az embereket kell irányitani bene de rendben kell tartani őket tehát ürités (WC) ettetni higénia és piheni ami fontos én fiú vagyok de nekem nagyon nem jöt be de ha lány cvagy lehet jobban fog tetszeni ja és lehet kész házat venni vagy telket és házat építeni rá amit be is kell rendezni .
2012. ápr. 23. 19:40
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én sok fiút ismerek aki szereti, nem feltétlen lányos játék. Remek sztorikat lehet benne kreálni, van kód arra, hogy ne folyton a szükségletekkel kelljen foglalkozni, mert az úgy tényleg kicsit unalmas egy idő után, hogy csak eszik, meg alszik, meg pisil azt' ennyi... Én a sztoris részét szeretem. Tumblr-ön van simses közösség, ott megosszuk egymással a sztorijainkat, képeinket, tehát több ez annál, hogy csak küldözgetjük a simünket a wc-re egész nap.
2012. ápr. 23. 19:50
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Valamint tölthetsz le kiegészítőket is, amivel igazán feldobhatod a játék hangulatát!

Még akár UFO simed is lehet!

Nagyon érdekes játék!Én lány vagyok, és nagyon nagyon bejött.Csinálhatsz az embereknek medencét, elküldheted vásárolni!Ja és vannak tuti kódok is.Néha olyan érdekes tud lenni!Figyelned kell arra, hogy a te simed legyen a legsikeresebb(ha gyerek akkor legyen stréber)ennek általában örülnek a simek.Nagyon ajánlom neked is!Jó játék.Itt egy link, itt olvashatsz még:

[link]

ott van egy olyan hogy oldalmenü, ott nagyon jó cuccok vannak!megmutatja, hogy hogyan lehetsz farkasember...stb.

Jó játékot!Ami érdekel csak nyugottan kérdezz!

2012. ápr. 23. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!