El-e menne a gépemen a The Elder Scrolls V: Skyrim?
A gépem adatai:
Intel Pentium T4500.(2,3GHz, 800 MHz FSb)
Ati Mobility Radeon HD 4650 1024MB VRAm
2GB DDR3 memory
Nekem AMD-350 CPU-m van (két mag, 1.6Ghz), Radeon HD 6310 (256Mb integrált memória), de jelenleg 2918Mb (Éljenek az integrált videokártyák :D), és 6GB ram, amiből lejön az előbb írt videomemória mennyiség.
Medium fölött egy picivel, tökéletesen, akadás-mentesen fut.
Kicsit sokat tölt, annyi az összes baja, de az végül is tűrhető (városból be-városból ki kb. 1-2 perc töltés).
Szóval szerintem elfutna :)
Kísérletezel vele, és meglátod :D
Mivel ez már nem tisztán csak gépfüggő, hanem attól is függ, milyen állapotban van a fájlrendszer, milyen programok futnak a háttérben, kismillió egyéb tényezőtől.
Kicsit feljebb húzod, játszol vele, ha nem akad, kicsit még feljebb. Majd úgyis meglátod. Aztán lehet vegyíteni is, hogy mi az, ami neked jobban tetszik, és azt magasabbra, mást meg lejjebb húzol.
mondjuk ez megfelel? mert hallottam valami olyat is hogy van 1 patch hozzá meg ilyenek
* Automatikusan eltávolított tartalom.
hát
memória kevés
proci nem túl erös
videokártyában ha az a kártya fizikai memóriája 1gb akor elég persze egy mobik vga nem túl erös
ahogy irták nem csak a hardvertõl szoftverolt is fug hogy fog meni
pira te bay ról probáld tolteni ha toltod
amit legtoben seed elnek koponyával megjelolt frisités update 8 van már hozá igy valami 1.5.... lesz a verziója az is ot van torent oldalon
de megveni is megéri ha van rá szerintem
persze lehet joban ha már lejeb ment ára:p
nem kel sietni vagy igen?:)
.
minimumon a laptopodhoz mérten simán kel menie
mediumon már lehet álitgatnod kel de adatok alapjám jól kel menie néha beakad minit talán
egyértelmü hogy általában képjavitó dolgokat ki kel kapcsolni
legfriseb drivereknek kel fentleni
tisztist meg rendszered
ne fuson lehetoleg semi
ha letoltod akor káték alat net se kel vagyis virus irtót is kiloheted stb
most nem irok regényt ezekrol
de mivel régeben komenteltél
gondolon játszol is már vele:p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!