Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mass Effect 3 Extended Cut...

Mass Effect 3 Extended Cut lehetőségek?

Figyelt kérdés

Mit vártok el a DLC-től, szerintetek milyen módon fogja bővíteni, megmagyarázni a történet végét? Azt tudom, hogy új párbeszédlehetőségek, és egyfajta epilógus várható, semmi megváltoztatott befejezés, valamint hogy a sulykolás/indoctrination témát elvetették, de szerintetek lehet, hogy az utolsó képek, amiket láttunk valójában csak Shepard végső "álmai" voltak úgymond? Ahogy elképzeli, hogy a Normandy Jokerrel, és az utolsó használt csapattagokkal túléli bármelyik választást.

Vagy ott van a sokat boncolgatott törmelék alatti, fellélegző test, ami szerintem egyértelmű utalás arra, hogy Shepard él, és nem ott van, ahol döntenünk kellett, hanem visszakerült a Földre esetleg

Hogy ne is beszéljünk arról, milyen módon hagyták nyitva a kaput, a végén a nagyfater történetével, miszerint mesél még egy sztorit Shepardről. Persze a BioWare azt mondja, lezárják a parancsnokról szóló részt, de mennyire hihetünk ebben? Gondolom nem verik át a népet, az mocsok dolog lenne, de ha mégis jönne egy ME4, Sheparddel az élen, az lenne az igazán nagy meglepetés.

Visszatérve az eredeti kérdésre, szerintetek milyen válaszokat hoz majd el a DLC? Lesz-e bármi hallucináció a végjátékban, vagy csak elmondják, hogy a Normandyra azért kerültek fel a társaink, mert több óra eltelt, míg elértünk a választáshoz, Anderson egyszerűen odateleportált a végjáték helyszínéhez, a kaszások meg így vagy úgy, de eltűntek. A Normandy meg lezuhant, bármit is választasz, csak mert sajt. Nem is értettem miért zuhanna le, ha irányítod a kaszásokat, vagy a szintézist választod. Bár egyszer vittem végig, és fáradt voltam mint a dög, nem emlékszem mi történt a relékkel, több helyen azt írták felrobbantak, de ez nekem nem egészen így rémlik. Csak úgy, hogy a relék továbbították a kaszásgyilkoló/irányító lövedéket.

Na befogom a számat. :D

2012. ápr. 23. 00:39
 1/7 anonim ***** válasza:

Elsőre azt jegyezném meg, hogy a csillagász nagypapa mondata (szvsz) arra utal, hogy DLC-kel bővítik majd a játékot, így lesz még egy-két történet, amit elmesélhet (plusz a végén kapsz is egy kis üzenet erről), valamint azt, hogy Anderson nem odateleportált, csak egyszerűen egyfolytában változott a hely, ahol volt, és előbb került oda mint Shep (azt mondja is, hogy nem ismeri fel a Citadelnek azt a részét, és hogy folyton változik).

Mit várok? Semmit. Így nem fogok csalódni se. De valószínűleg csak a plot hole-okat töltik ki, esetleg egy epilógust is kapunk, ami nekem bőven jó lenne. Mert hogy újraírják az egészet, arra sose se volt semmi esély, csak egyes vérpistikék elszálltak a "hallgatunk a rajongókra" félmondattól. Engem nem is az endingek zavartak igazán (attól függetlenül hogy megígérték, hogy nem A,B,C választási lehetőségeink lesznek, aztán pedig mégis), hanem hogy logikátlan, és nem egy trilógia befejezése volt, aminek mindent meg kellett volna magyarázni. Az is zavart, hogy Shep gyakorlatilag kérdés nélkül elhisz mindent Godchildnak, egy darab fontos kérdése nincsen, vagy legalább egy Renegade interrupt, amivel megmondhatja neki hogy menjen a fenébe. Na meg a Reaperök nagy, és számunkra érthetetlen célja: elpusztítani az organikusokat, hogy azok ne teremthessenek szintetikusokat, akik elpusztítják őket. Nem tévedett Sovereign és Harbinger, ezt organikusként tényleg érthetetlen.

Az endingekről meg annyit, hogy a relay-k elméletileg az irányításnál és a szintézisnél maradnak meg, gyakorlatilag viszont csak a zöld endingnél nem látjuk, ahogy elpusztul a Citadel és a relay-k is, a többinél (miután továbbították a sugarat) szanaszét esnek. Amúgy sokaknak az a bajuk, hogy a relay-k pusztulása nagy katasztrófával jár (lsd. ME2 Arrival), így gyakorlatilag kiírtjuk az egészt galaxist, ami szvsz nem korrekt, mert amennyire látjuk, nem felrobbannak a relay-k, hanem átadják az energiájukat a sugárnak, és ezután szétesnek.

De le kell ismerni, drámai volt a vége, amikor Shep futott, és felvillantak az emlékek Jokerről, az LI-ről, stb.

2012. ápr. 23. 07:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem nagyon várok semmit, mert nekem nagyon tetszett a vége, szóval erre a dlc-re nincs akkora szükségem. Persze mivel ingyé lesz, letöltöm, de számomra ez a trilógia így lett tökéletes.
2012. ápr. 23. 13:33
 3/7 A kérdező kommentje:

Valójában nekem sem volt gondom a befejezéssel, bár tényleg zavaró, hogy azt mondták tizenakárhány befejezéssel számolhatunk. Most nem tudom, hogy arra gondoltak-e Joker hányféle csapattaggal szállhat ki a Normandyból. :D Igazából én is azt várom a DLC-től, hogy válaszokat adjon, mi történt a többiekkel, mi történt az univerzummal.

A játék befejezése kemény volt, amikor le kellett dönteni a nagy reapert, nagyon odaba..ós volt, mert épphogy elértem a konzolt, a lézer majdnem megsütött. És amikor a conduithoz kell futni, beszarás király! Hiányoltam viszont egy kis bossfightot, amolyan fejedelem-Saren-eset, vagy humanoid-kaszásost. :D Egy horda feltartása nálam nem számít bossfightnak, persze nem záródhat minden nagy harccal.

Volna még egy kérdésem, elképzelhetőnek tartjátok a három rész összességét tekintve, hogy van olyan befejezés, amit még senki nem látott? Hogy van egy kiskapu, amit még senki nem nyitott ki, és a BioWare jól tudja ezt, és csak röhög a markába, hogy mikor jönnek rá? :D Az esélye ennek persze közelebb van a nulla, mint az öt százalékhoz, de mit gondoltok erről? Hogy van a választásoknak olyan sorrendje ami kicsit változtat a játék végkimenetelén, olyan módon amit még senki nem látott. :D

Tegnap jutott eszembe, hogy örültem volna annak, ha az előzmény is kicsit alakít a történet menetén. Ugye a mindoiri mészárlás, vagy az akúzi harc a zúzóval, meg a földi születés akár. Mondjuk Shepard még kiütötték a lézerrel ájultában visszakerült volna a múltba, betekintést nyertünk volna az előzményekbe, vagy a végjátékban felhasználhattuk volna mint renegade option, hogy: "Túléltem a kiba..ott Akúzt te kis takonypóc, nem fogok a reaperek előtt meghajolni" stb, stb.

Megint túl sokat beszéltem :D

2012. ápr. 23. 14:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs olyan befejezés amit már ne látott volna valaki,mert ugye rengeteg kocka és hacker van akiknek nagyon sok idejük van és vannak olyan játékosok is szerintem a világon akik az összes Mass Effect-be az összes küldit megcsinálták akkor szerintem ők már rájöttek volna ha lenne ilyen befejezés amit írtál. :D Meg szerintem olyan is van aki már vagy 20X végigtolta mindig különböző tulajdonságokkal (pl.Földi születés,Adeptus,Meghalt a 2.-be mindeki stb.) azok is rájöhettek volna már. :D De úgy is mind1 a BIOWARE-t nem szabad hibáztatni csak is az EA-t.Én úgy olvastam hogy a BIOWARE még csinálni akarta a játékot de az EA már nagyon sürgette őket.Szerintem sokkal jobban járnának ha otthagynák azt a mocsok céget és átmennének mondjuk az Ubi-hoz,Activision-hoz vagy a haldokló THQ-hoz.Akkor sokkal jobban járnának :D
2012. ápr. 28. 17:51
 5/7 anonim válasza:
Szerintem nagy kár, hogy a Reaperök eredetéről nem tudtunk meg többet. Jó lett volna valamilyen módon megtudni, hogy mégis kik ők. Valakik építették őket? Ha igen kik voltak? Mi lett velük? És még egy halom egyéb kérdés lenne. A vége nekem sem tetszett. Én a Mass Effect 3 előzetesei alapján döntöttem úgy, hogy beszerzem a játékokat és szépen sorban ledaráltam őket mire kijött a harmadik rész. Emlékszem minden döntésnél már az lebegett a szemem előtt, hogy na majd a nagy finélánál milyen jelentősége lesz a döntéseimnek... Aztán semmi, hiányoltam a harmadik rész végéről az összes csapattársat megmozgató, sok egymásra épülő döntéses befejezést mint a második rész végén. Jó lett volna itt is sok egymástól eltérő befejezést látni.
2012. máj. 7. 23:39
 6/7 anonim ***** válasza:

Több interakciót az LI-kel (legfőképp Cortezzel),részletesebbé teszik a befejezéseket ha nem változtatnak rajta.

Amúgy a végén a Normandy-ból nem két csapattag meg Joker száll,hanem a szerelmed,egy csapattag,meg Joker.

2012. máj. 17. 22:34
 7/7 anonim ***** válasza:
<3 Marauder Shields
2012. máj. 17. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!