A GTA 5-n marad a 18-as korhatár?
Figyelt kérdés
Én azt hallottam,hogy kevesebb lesz benne az erőszak,nem lehet majd benne randizni és stb...
Szerintetek marad a 18-as korhatár,vagy lehet,hogy leviszik 16-ra?
2012. ápr. 22. 19:46
2/10 anonim válasza:
És ezeket kitől hallottad? mert szerintem hülyeség, és valszeg marad a 18-as!
3/10 A kérdező kommentje:
Az előzetes magyar feliratos változatában azt olvastam,hogy kevesebb lesz az erőszak,mert a főhős szeretne jó útra térni.Az SG.hun,pedig azt olvastam,hogy kiveszik belőle a randizást és örömlányok sem lesznek benne.
2012. ápr. 22. 21:46
4/10 anonim válasza:
Megerösített információk szerint a PEGI 3+ besorolásba rakja!
5/10 anonim válasza:
Így van, tényleg nem lesznek benne csajok meg örömlányok, helyette majd kinectel lehet röplabdázni benne a Michigani Meleg Sasokkal. Mind hivatalos infó!
6/10 A kérdező kommentje:
Utolsó kettő,ezt csak viccből írtátok?
2012. ápr. 23. 14:31
8/10 anonim válasza:
ez már nem is igazi GTA akkor.mind ezek miatt az idegbeteg koreai gépfüggő g*ciknek hogy kipróbálják a való életbe. a több millió CoD-os sem lesz beteg egy játék miatt. a szülők,meg mindig a játékot hibáztatják
9/10 A kérdező kommentje:
00:25-ös,akkor most 3+ lesz rajta a korhtár?Mert az azért elég durva lenne.
2012. ápr. 23. 17:50
10/10 anonim válasza:
biztos marad 18+, akk is az, ha annyi van benne h embert lehet ölni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!