Leirná valaki nekem hogyan működik a cod8mw3 multija? Meg hogy mi kell hozzá? Pls lépésről lépésre irja le. Komikat várok. Köszönet előre
Figyelt kérdés
Modern Warfare 3 Multi2012. ápr. 22. 18:17
1/6 anonim válasza:
megszunt az alteriwnet, tobbe nem lehet multizni
2/6 anonim válasza:
"tobbe nem lehet multizni"
ezt hogy érted? a tört verzióval már biztos hogy nem de az eredetivel talán még lehet!
3/6 anonim válasza:
pfff masodik.... csak a tortre ertettem
˝ eredetivel talan meg lehet˝ - majdnem leestem a szekrol xD
4/6 A kérdező kommentje:
De biztos hogy lehet még törtön mert jhalottam valami teknomw3-ról amivel lehet pls valaki megtudná mondani hogyan kell meg csinalni ? mert biztos lehet
2012. ápr. 23. 16:45
5/6 anonim válasza:
Hát nem egyszerű a dolog... Olvastam egy leírást. Letöltöttem a fájlokat.
1. lépés: PATCH-eld 1.4re
2. lépés: A CRACK-et másold be abba a mappába, ahova telepítetted, és akkor elméletileg megy...
Na, én most töltöm le magát a játékot, aztán majd meglátjuk. Ha működik, még írok.
6/6 anonim válasza:
MEGVBAN!! ezt tölcsd le! a patch nem kell. nekem egy hete müködik az MW3 multiba:D [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!