A Half-life opposing force-nak és a blue shiftnek mi a története?
Figyelt kérdés
MErt a sima hl1-nek tom a történetét de a két kieg.-jének nem és nagyon érdekelne, sehol nem találtam meg angolul meg nem tok szoval itt zsákutca. Szoval ha valaki tudja akkor PLS monjda el. (Választ előre köszi, bocsi a helyesirás nem az erősségem tudom)2012. ápr. 21. 17:38
1/3 Csabelito válasza:
A blue shiftben egy katonát kell irányítani méghozzá azt aki beengedi Freemant a Black Mesa-ba
Az opposing forcnak nemtom
2/3 anonim válasza:
Mind a kettő kiegészítőnek ugyan az a története csak a blue shift-ben egy őr szemszögéből csinálod végig de itt gman nem bukkan fel hanem szimplán egy túlélő vagy aki ki is jut gman segítsége nélkül Dr. Rosenbergerrel meg valaki mással is.(persze csak te éled túl mert egy atomrobbanás következtében a kocsit amivel elmentetek útolérte a lökéshullám és a kettő professzor meghalt te meg épphogy túlélted Barney Calhounként.) Na hát az opposing forceban meg ugye Adrian Sheppard ként éled túl aki egy katona. Na itt már gman figyel minket és követi munkásságunkat. A rengetek harc és story után eljutunk a játék főellenségéhez (amit még máig se tudok legyőzni a crash miatt) ha legyőzzük megjelenik gman abban a repülőben mellyel elindultunk a black mesa-ba de azt mondja hogy nem kíváncsi ránk és nem tudja összehozni azt hogy együtt dolgozhassunk és otthagy. (Nemtudom mi történik velünk utána) Valószínűleg már "felvette" Gordont mert ugye már akkor ment a xenre Gordon mikor még csak a fele játéknál tartottunk és addigra már biztos végzett. (Szerintem) Na hát ennyi. Bocs a regényért :)
3/3 A kérdező kommentje:
Húúú Köszi szépen :D Ment a zöld!
2015. ápr. 25. 17:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!