Fura opciók a TEKKEN 6 nevű játékban?!
Már egy ideje nyüstölöm a Tekken 6-ot és jó ideje keresek magyarázatot a következő jelenségre. Egy halom olyan videót láttam, ahol a karaktereknek megvásárolt különböző fegyvereket használják is a harcban a harcosok. Sőt, nem egyszer történt olyan, hogy a saját küzdelmeim alatt is előfordult (természetesen csakis ellenem) ez a jelenség. Történetesen az, hogy például Hwoarang elővette a hátán hordott baseball ütőjét és hatalmasat zúzott rám vele - iszonyat mértékű sebzést okozva ezzel rajtam.
Szóval, a kérdésem az lenne, hogy ezt hogyan tudom előhozni?!
Már kis millió weboldalt, fórumot végig böngésztem és mindenhol csak azt találtam,hogy mindenki erről kérdez, de a választ nem tudja senki! Szóval, ha van köztetek olyan, aki ismeri a Tekken ezen opcióját, akkor segítsen már legyen szíves! SEGÍTSÉGET szeretnék, és nem a neten megtalálható idegennyelvű fórumok linkjeit! Azokat ugyanis már magam is végignéztem...mindet! Szóval, aki segít, az magyarul tegye...ne linkekre hivatkozva. Köszönöm szépen!
Köszönöm!
Már csak azt kéne tudnom egy ilyen parancsot mégis, hogy hajtsak végre: b +1 +3 +4
Tudja értelmezni valaki esetleg?! :)
u=up (fel)
d=down (le)
f=forward (előre)
b=backward (hátra)
Igen, ezt magam is kikövetkeztettem, de mi ez a +1 +2 +3 ?!
Ha érted, írj már nekem egy példát, hogy miként tudom előhozni ezeket a mozdulatokat...kérlek! :)
Ja, bocsi :)
Szerintem azok a jobbos-balos ütések, rugások akranak lenni, de sajnos fogalmam sincs, hogy melyik melyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!