Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Fura opciók a TEKKEN 6 nevű...

Fura opciók a TEKKEN 6 nevű játékban?!

Figyelt kérdés

Már egy ideje nyüstölöm a Tekken 6-ot és jó ideje keresek magyarázatot a következő jelenségre. Egy halom olyan videót láttam, ahol a karaktereknek megvásárolt különböző fegyvereket használják is a harcban a harcosok. Sőt, nem egyszer történt olyan, hogy a saját küzdelmeim alatt is előfordult (természetesen csakis ellenem) ez a jelenség. Történetesen az, hogy például Hwoarang elővette a hátán hordott baseball ütőjét és hatalmasat zúzott rám vele - iszonyat mértékű sebzést okozva ezzel rajtam.

Szóval, a kérdésem az lenne, hogy ezt hogyan tudom előhozni?!

Már kis millió weboldalt, fórumot végig böngésztem és mindenhol csak azt találtam,hogy mindenki erről kérdez, de a választ nem tudja senki! Szóval, ha van köztetek olyan, aki ismeri a Tekken ezen opcióját, akkor segítsen már legyen szíves! SEGÍTSÉGET szeretnék, és nem a neten megtalálható idegennyelvű fórumok linkjeit! Azokat ugyanis már magam is végignéztem...mindet! Szóval, aki segít, az magyarul tegye...ne linkekre hivatkozva. Köszönöm szépen!

2012. ápr. 16. 18:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Én ezt találtam: [link]
2012. ápr. 16. 18:37
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Már csak azt kéne tudnom egy ilyen parancsot mégis, hogy hajtsak végre: b +1 +3 +4

Tudja értelmezni valaki esetleg?! :)

2012. ápr. 17. 18:56
 3/6 anonim ***** válasza:

u=up (fel)

d=down (le)

f=forward (előre)

b=backward (hátra)

2012. ápr. 17. 19:13
 4/6 A kérdező kommentje:

Igen, ezt magam is kikövetkeztettem, de mi ez a +1 +2 +3 ?!

Ha érted, írj már nekem egy példát, hogy miként tudom előhozni ezeket a mozdulatokat...kérlek! :)

2012. ápr. 18. 16:00
 5/6 anonim ***** válasza:

Ja, bocsi :)

Szerintem azok a jobbos-balos ütések, rugások akranak lenni, de sajnos fogalmam sincs, hogy melyik melyik.

2012. ápr. 18. 18:22
 6/6 anonim válasza:
Kiválasztott az offline módot ott a practicet választasz embert még pályát majd megnyomod a menü gombot és ott kiválasztod a Command listet és ott sorban le van írva az összes combo az adott karakterhez és a játék meg is mutatja ha rákattintasz
2019. jan. 23. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!