Travian pluszban valaki hozzáértő?
Figyelt kérdés
végre összegyüjtöttem és aktiváltam a pluszt , de valahogy nem ugy működik szerintem ahogy kellene. aktiválás után lehetne 2 épületet egyszerre fejleszteni nem?2012. ápr. 16. 16:18
1/4 anonim válasza:
Ha római vagy akkor lehet párhuzamosan húzni egy nyersanyag mezőt és egy épületet.
Ha germán és gall vagy és benyomod a plusszt akkor nem tudsz párhuzamosan fejleszteni, de betárazhatsz egy fejlesztést. Ami azt jelenti, hogy miután az első felépült, a betárazott elkezd önmagától épülni.
2/4 A kérdező kommentje:
ugy is probáltam , de nem megy. gall vagyok. és ha már épitek és más épületet is akarok kiirja h már épitkezek
2012. máj. 4. 19:19
3/4 anonim válasza:
Nem véletlenül a 100aranyas aranyklubot aktíváltad? Mert az nem ugyanaz mint a travián plussz.
4/4 A kérdező kommentje:
de...
2012. máj. 5. 07:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!