Miért nincs egy szerver sem a Crysis2-ben?
Figyelt kérdés
a játék nem eredeti
nem kellett crackelnem, mert beírtam egy jó serial numbert
minden faja, regisztráltam meg minden, csak épp játszani nem tudok mert nem mutat egy szerót sem
2012. ápr. 16. 14:55
1/7 anonim válasza:
Szerintem azért, mert nem teljesen egyezik a tört játék és az eredeti, ezért nem tudja megjeleníteni a szervereket. Kérdés még az is, hogy honnan szerezted a serial keyt.
3/7 anonim válasza:
Hát igen nem véletlenül van 61 dislike, meg a hozzászólások nagy része is abból áll, hogy nem működik, kamu... stb, nem fog ezzel működni, sajnálom.
4/7 anonim válasza:
Ráadásul mostanában 1 ember csak 1 serial key-t használhat. És mivel ez youtube videóban van, esélytelen, hogy szabad legyen.
5/7 A kérdező kommentje:
kár xD
2012. ápr. 16. 18:32
6/7 A kérdező kommentje:
ezzel már semmit se lehet kezdeni?
2012. ápr. 16. 18:32
7/7 anonim válasza:
Nem, vagy megveszed, vagy nem multizol. Nézz utána a Tunngle-nek, elvileg lehet ott törtben multizni vele, de most nem szívesen írnám le a használatát, youtubeon vannak videók, és googleben is utána tudsz nézni, jó kis progi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!