Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Skyrimban milyen karakter...

Ádám_111 kérdése:

A Skyrimban milyen karakter típussal érdemes kezdeni?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 15. 12:02
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
és az imperial?
2012. ápr. 29. 19:17
 12/12 anonim ***** válasza:

Ennek tulajdonképpen sok értelme nincs.

Olyan független, hogy mit kezdesz.

Én pl.: Most egy Breton Stealth orgyilkos vagyok. :D

Hasznos volt először a Társ idézés, mert ugye egyedül semmi esélyem, ha észrevesznek, de nagyon jó. Egy várat egyedül elfoglalok poti nélkül, úgy, hogy nem vesznek észre, és még ez ís a legizgalmasabb is számomra :D Imádom a Stealth játékokat, Dishonored stb.

Szóval olyan független. Még egy High Elf ijjász is lehetsz ugyanaz az eredmény, mintha wood elf lennél, csak alapból az Archery-d pár ponttal kevesebb. Vagy Redguard 2kezes mágus is lehetsz vagy akármi érted? Oblivionba még érdemes volt megkérdezni, de itt nincs. Pont ez tetszik nekem :D Mert wood elf ronda volt de csak az volt a legjobb íjásznak :S

Assassin a leg jobb, és erősebb szerintem, mert ugye poti nélkül befoglalni 1 várat egy Juggernauttal nem tudsz. De sárkány ellen megdöglök vele, társak nélkül ezért az előző mondatom se volt jogos, hogy ez a legerősebb, de az ilyen alkalmakra ez, sárkányra juggernaut. Bár gondolkodom kezdek egy heavy armoros Redguardot 1 kezes+pajzs kombóval, a változatosság kedvéért :D Ja és TESV-t Minimum Expert fokozaton játszd (én masteren tolom, bár néha kénytelen vagyok lejeb venni 1 percre mikor 3 Bandita követett mindenhova, és én nem sebeztem őket. De hogy milyen karaktert kezdesz független attól, hogy mi akarsz lenni a játékba. :D

2013. júl. 5. 07:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!