Van már Magyarországi playstation network?
Figyelt kérdés
És ha van is akkor megéri magyarral regisztrálni vagy inkább egy united kingdom al??2012. ápr. 14. 20:12
1/5 anonim válasza:
Van. A többit nem vágom, hogy megéri-e, nekem xboxom van, ott a UK live-omat semmiért nem migrálnám át magyarra, mert sokkal szegényesebb a tartalom. Psn-nél nem tudom van-e ilyen mértékű különbség, menj fel a playstation community honlapjára és ott nézelődj, vagy kérdezd meg fórumban.
2/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszi!!!
2012. ápr. 14. 20:50
3/5 anonim válasza:
igen inkább ukbol regisztrálj mert régen volt magyar ps network aztan volt valami és eltünt persze az UK ba megmaradt. És ugyis tök mindegy nem forditják le ajátékokat magyarra.
4/5 anonim válasza:
Most márciusba indúlt a Hun-store szóval még gyatra a tartalom. :(
5/5 A kérdező kommentje:
Eltudom képzelni :( xbox live on magyarral vagyok fent ottis van egy kis lemaradás.
2012. ápr. 15. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!