Minecraft szerver. Nekem ez nem megy? Miért?
Sziasztok!
Annyira szeretnék egy Minecrfat szervert!... ez az álmom! Még ha admin lehetnék, az is megfelelne! Jó, most az a gond: a minecraft szerverem nem indul el! Mi lehet a baj? Az álmom, annyira szeretném, már vagy 1 éve nem meeegy!!!!! Most már kétségbeesés, de annyira rossz érzés...kérlek segítsetek!
Esetleg ha valakio szerverén admin lehetnék, megelégednék...csak az álmom! :'(
Értelmes válaszokat várok, és kérlek ne szidjatok le az álmom miatt! :'(
Köszönöm!
...
Nem tehetek róla...sajnos ilyen a személyem, ezen nem lehet változtatni.
OK. Ezt én is tudom, szóval...mind1
Akkor majd próbálkozok, csak az a baj, nincs szerevr, szóval csak Single-zek (és most NEM sajnáltatom magam!)
Innen leszeded a szervert: [link]
server properties így nézzen ki:
allow-nether=true
level-name=world
enable-query=false
allow-flight=false
server-port=25565
level-type=DEFAULT
enable-rcon=false
level-seed=
server-ip=
max-build-height=256
spawn-npcs=true
white-list=false
spawn-animals=true
online-mode=false
pvp=false
difficulty=1
gamemode=0
max-players=20
spawn-monsters=true
generate-structures=true
view-distance=10
motd=A Minecraft Server
Majd "futtatás"-ba beírod: cmd, ha bejön a fekete ablak, oda azt, hogy: ipconfig
Helyi hálózatnál kinézed az ip címedet
Majd az alapértelmezett átjárót beírod a böngésződbe mint weboldal (pl: 192.168.1.1 semmi más nem kell)
Ha nem lett átállítva a kód akk felhasználó név és jelszó is: "admin" lesz
Jobb oldalon Forwarding azon belül Virtual Servers, ott Add New. így töltsd ki:
Service Port: 25565
Ip Address: Ide jön az IP-d amit kinéztél cmd/ipconfigból
Portocol: TCP
Status: Enabled
ha ez megvan akk save
ki iktatod a vírusirtót és a tűzfalat majd indítod a szervert
Te a saját szerveredre úgy mehetsz fel, hogy ahova a szeró ipjét írod oda ezt írd: Localhost
Majd gó fel erre a honlapra: www.whatismyip.com
Kinézed az ip addressedet, ehez hozzá kell írni ezt:
:25565 egy ip pl: 188.5.32.76 ennyi van kiírva, te hozzáírod ilyen lessz: 188.5.32.76:25565
ezt adod meg másoknak mint IP cím
ha ezután se tudsz felmenni a szerveredre, akkor minecraft belépésnél ahol megadod a nevedet bepipálod h "force update" ekkor legfrissebbre patcheli ki. ha nincs ilyen bepipálható rész, akk ezt a minecraftot használd: [link]
Remélem tudtam segíteni. Jó adminkodást.
jaj, nagyon köszönööööm!!!!!!!! Végre, egy jó válasz (a többi is jó, de ez :D) amit...KÖSZÖNÖÖM!
Nem jött ki a kis fekete ablak, akkor tudom már miért...a tűzfalat kikapcsolom, remélem jó lesz!
(ha jó lenne, legszívesebben admin lehetnél :DDDDD)
Miközben fel akarsz lépni a szerverre megy a run.bat?
Ha be akarsz lépni akkor ne csak a szerver ip-jét írd be hanem mögé kettöspontal a szerver portját. ha nem működik írj privátban és segítek ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!