Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A sims 2-ben hogyan lehet...

A sims 2-ben hogyan lehet ufo-t csinálni?

Figyelt kérdés
ufóót akarok...már annyiszor próbáltam gyermeknemzés opcióval egy ufót és egy egyszerű nőt pároztatni, de nem ment...lehet egyáltalán?

2012. ápr. 13. 15:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
vékony távcsővel néztem.már rég volt de asszem 20:00-04:00 között jöttek és szinte minden kiegészítő megvolt szal lehet hogy kiegészítől is függ de már az alapban is van ufo szal nem értem hogy a kiegészítőnek mi köze lenne hozzá
2012. ápr. 19. 14:14
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Szia kedves kérdezo én 2 modszert tudok rá.

1:Mindenképen egy FÉRFIT kell hogy elvigyenek az UFO-k.ha visszahozták,akkor megszuletik a bébi,de csak a rendes terhesség ideje végén.

Ezt ugy teheted meg hogy lehetoleg a drágábbik távcsovel,max.logika ponttal tobb estén keresztul sotétedéstol pirkadartig filyamatosan az eget figyeled.

Nekem 6-7 napon belul sikeruôt,de ez teljesen lényegtele.

2:Beírod a szomszédságba ezt a kódot:boolprop testingcheatsenabled true

Majd bemész ahhoz a családhoz,ahol az UFO bébi szluetni fog.Rákatintasz a távcsore úgy,hogy kozben lenyomod a SHIFT billentyut.lesz ott olyan hogy:DEBUG ADUCTED:

arra rámész és viszik is az ufók.

És ez bármelyik szomszédságban megtorténhet nem csak Odaátban,és nem kell hozzá semmilyen kiegészíto.

Sok szerencsét!!!!

14-lány

2012. ápr. 19. 15:16
 13/19 anonim ***** válasza:

És kedves kérdezo lehet hogy már eloszor elviszik de lehet hogy csak nagyon soká.

A kóddal meg már mindjárt jonnek.

Sok szerit,de mindenképpen Férfit vigyenek el és csak fokozatosan fog noni a hasa.

xDxDxDxD

2012. ápr. 19. 15:24
 14/19 anonim ***** válasza:

Én voltam a 2 elozó.Ajánlom figyelmedbe a www.mysims.hu oldalt.Nagyon soki minden sim el kapcsolatos tipp-trukk van.

Sok sikert a kereséshez és az UFO bébihez.XD

2012. ápr. 19. 15:44
 15/19 A kérdező kommentje:

köszi szépen, majd megpróbálok UFO-t csinálni!

Mindenképpen szólok ha sikerül, kapod privibe!

Még egyszer nagyon kössz a válaszokat! :D

2012. ápr. 20. 13:59
 16/19 A kérdező kommentje:
Végree sikerült!Nagyon köszííí mindent! :D
2012. ápr. 23. 10:58
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

a logikapontos rossz, az nehezen fog működni. nyisd meg a kódablakot: ctrl+shift+c (sorrendben mindent hagyj lenyomva) és a kiugró (fent) ablakba írd be a következő kódot: boolprop testingcheatsenabled true

és enter, majd ha nem záródott be a fehér ablak nyomd meg az esc-et. most kattints a shift-et lenyomva a távcsőre, és ott lesz vmi olyasmi h: 'DEBUG' és arra rákattintasz, és ott lesz szélessávon ahogy elrabolják az ufok :D én élvezem, sztem tök vicces. Egyesek szerint csak a férfiak tudnak teherbe esni ettől de nemtom, én nem vártam ki :D

ÉS KAPCSOLD KI UTÁNA A KÓDOT, H A TRUE HELYÉRE FALSE ÍRSZ, MERT KIKAPCSOLHAT A JÁTÉK MAGÁTÓL!!!

2012. máj. 3. 16:58
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszi :D, de már van, de ettől függetlenül, ahogy mindenki kapsz egy hatalmas zöld kezet!!! :)
2012. máj. 4. 14:52
 19/19 anonim ***** válasza:
Bárhol lehet, mindegy hogy milyen távcsővel, de csak a csávónak lehet ufo babája. A csajnak max úgy lehet ufo gyereke ha a simtransformerrel átváltoztatod.
2012. jún. 10. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!