A sims 2-ben hogyan lehet ufo-t csinálni?
Szia kedves kérdezo én 2 modszert tudok rá.
1:Mindenképen egy FÉRFIT kell hogy elvigyenek az UFO-k.ha visszahozták,akkor megszuletik a bébi,de csak a rendes terhesség ideje végén.
Ezt ugy teheted meg hogy lehetoleg a drágábbik távcsovel,max.logika ponttal tobb estén keresztul sotétedéstol pirkadartig filyamatosan az eget figyeled.
Nekem 6-7 napon belul sikeruôt,de ez teljesen lényegtele.
2:Beírod a szomszédságba ezt a kódot:boolprop testingcheatsenabled true
Majd bemész ahhoz a családhoz,ahol az UFO bébi szluetni fog.Rákatintasz a távcsore úgy,hogy kozben lenyomod a SHIFT billentyut.lesz ott olyan hogy:DEBUG ADUCTED:
arra rámész és viszik is az ufók.
És ez bármelyik szomszédságban megtorténhet nem csak Odaátban,és nem kell hozzá semmilyen kiegészíto.
Sok szerencsét!!!!
14-lány
És kedves kérdezo lehet hogy már eloszor elviszik de lehet hogy csak nagyon soká.
A kóddal meg már mindjárt jonnek.
Sok szerit,de mindenképpen Férfit vigyenek el és csak fokozatosan fog noni a hasa.
xDxDxDxD
Én voltam a 2 elozó.Ajánlom figyelmedbe a www.mysims.hu oldalt.Nagyon soki minden sim el kapcsolatos tipp-trukk van.
Sok sikert a kereséshez és az UFO bébihez.XD
köszi szépen, majd megpróbálok UFO-t csinálni!
Mindenképpen szólok ha sikerül, kapod privibe!
Még egyszer nagyon kössz a válaszokat! :D
a logikapontos rossz, az nehezen fog működni. nyisd meg a kódablakot: ctrl+shift+c (sorrendben mindent hagyj lenyomva) és a kiugró (fent) ablakba írd be a következő kódot: boolprop testingcheatsenabled true
és enter, majd ha nem záródott be a fehér ablak nyomd meg az esc-et. most kattints a shift-et lenyomva a távcsőre, és ott lesz vmi olyasmi h: 'DEBUG' és arra rákattintasz, és ott lesz szélessávon ahogy elrabolják az ufok :D én élvezem, sztem tök vicces. Egyesek szerint csak a férfiak tudnak teherbe esni ettől de nemtom, én nem vártam ki :D
ÉS KAPCSOLD KI UTÁNA A KÓDOT, H A TRUE HELYÉRE FALSE ÍRSZ, MERT KIKAPCSOLHAT A JÁTÉK MAGÁTÓL!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!