Howrseban 1,20 gentikai potenciál?
Figyelt kérdés
A játék által javasolt csikó mintát is kipróbáltam de nem működik.2012. ápr. 12. 20:44
1/8 anonim válasza:
De működik.
Csak mikor azt írja, hogy 2 kg-gal több takarmányt adj a csikónak, akkor ne adj többet, mert elhízhat a csikó, leromlik az egészsége és akkor tényleg nem sikerül.
2/8 anonim válasza:
én már rengeteg csikóval végigcsináltam a fórumban leírt játékot és mindegyikkel sikerült.
3/8 A kérdező kommentje:
de nem engedi 7 órát játszani a csikómmal mert akkor 101 százalék energiát kell felhasználni.
2012. ápr. 14. 22:55
4/8 anonim válasza:
a lovardáknak milyen a legelője?? mert valószínű nem kifogástalan...csak erre tudok gondolni, hogy ez lehet a hiba.
5/8 anonim válasza:
A csikó hangulata 100%, amikor elkezded a helyes csikó játékmintát? Ha nem, akkor miután panzióztattad valahol, rakd ki sok idöre a legelöre, és akkor felmegy a hangulata (csak vigyázz, hogy ne etesd túl!)
6/8 anonim válasza:
a hangulatnak nem kell pontosan 100%-nak lenni, nálam a csikóknak 8 hónaposan 94-95% körül volt a hangulatuk mikor felébredtek, de így is meg tudtam csinálni (mivel ha jól emlékszem szinte mindig úgy kezdődik a játékminta hogy legelő-ápolás ezek egyből felviszik 100%ra a hangulatot.)
7/8 Herpina válasza:
Ennek a célkitűzésnek a teljesítéséhez tenyésztenetek kell kettő csikót (Nálatok kell születniük),majd pedig 8 hónapos és 1 év 6 hónapos koruk között megfelelő óraszámban kell velük játszanotok,hogy az Összes Genetika értéküket (más néven Genetikai Potenciál) a maximálisan elérhető 1.20 ponttal megnöveljétek.Ehhez találtok segítségképpen egy lehetséges helyes csikó játékmintát itt, a Játékmenet fórum elején.Próbáljátok pontosan követni mindkét csikóval.
8/8 anonim válasza:
1.te kell legyél a csikó tenyésztője
2.én úgy csináltam meg hogy csak összeszámoltam hogy összesen hány órát kell játszani.
3.mert igazából csak az a lényeg hogy ugyanannyi óraszámmal játsz vele.
4.igazából én is csak az 5.-kel tudtam megcsinálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!