Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Modthesims2.com-ról hogyan...

Modthesims2.com-ról hogyan lehet a játékba beleépíteni a cuccokat, amiket letöltök? (csak mert néha összejön néha nem, leírnátok részletesen? )

Figyelt kérdés
2012. ápr. 12. 17:23
 1/8 anonim ***** válasza:

Dokumentumok-EAGames-The Sims2-Downloads

Ha nincs Downloads mappa akkor készíts

2012. ápr. 12. 17:30
 2/8 A kérdező kommentje:
és a .rar fájlokat nem kell kicsomagolni v vmi???
2012. ápr. 12. 17:35
 3/8 anonim ***** válasza:
De, ki kell csomagolni. És sok esetben a leírásban "MESH" címszó után szerepel egy letöltési link, ez azt jelenti, hogy le kell tölteni hozzá, csak úgy működik az, amit kinéztél.
2012. ápr. 12. 18:04
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönööm szépen :) és még1 valószínűleg nagyon buta kérdés...ha kicsomagoltam,akkor a .rarokat törölhetem? *.*
2012. ápr. 12. 18:10
 5/8 anonim ***** válasza:
kitörölheted
2012. ápr. 12. 19:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Persze, hogy törölheted :) Az csak azért van, mert a legtöbb böngésző biztonsági okokból csak így engedi letölteni, és tömörít is a fájlon valamennyit. Illetve gyakran van, hogy több elemet is pakolnak bele (pl. egy autó "alap" és a színváltozatai).
2012. ápr. 12. 19:19
 7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönööm :)))
2012. ápr. 12. 19:22
 8/8 A kérdező kommentje:

Na az történt,h letöltöttem jó sokat,kicsmagoltam őket, töröltem a rarokat és egyetlen egyet sem jelenített meg a kb 100ból :S

Amúgy Sims3-mal játszok,szóval az electronic arts,sims3,downloads mappába töltöttem őket,és oda is csomagoltam.

2012. ápr. 12. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!