Call of duty modern warfare 4 lesz?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 12. 12:07
11/18 anonim válasza:
szerintem a cod2 után nem volt értelmes kampány.
12/18 anonim válasza:
Idén novemberben jön a Black Ops 2, majd jövőre a World at War 2. Aztán még kiderül melyik lesz a következő...
13/18 anonim válasza:
te honnan tudod hogy 2 év mulva a CoD WaW 2 jön ki? először a black ops 2-t csinálják már meg NORMÁLISAN PC-re ne úgy mint a black ops 1-et...
14/18 anonim válasza:
én személy szerint kíváncsi lennék egy első VH-s COD-ra! :D nem sok játék van, ami ezt a témát dolgozta fel... ami meg van, az is egy rakás sz*r! :D (a BO a jövőben fog játszódni, ami szerény vélemény szerint egy kib*szottnagy bukás lesz!) a második VH-t meg már feldolgozta boldog-boldogtalan, szóval annak megint csak semmit értelme nincs, újat nem fognak tudni belerakni, ami más játékban már ne lett volna...
16/18 anonim válasza:
még az is lehet, hogy bejön nekik, de nagyon bízok benne, hogy olyan fegyverek lesznek benne, amik pl most vannak fejlesztgetés alatt és jó pár év múlva valóság lehet... de ami totál fölösleges az a lépegető... -.-" hát úristen, szerintem épelméjű hadtechnikai mérnök vagy valami ilyesmi messziről kiröhögné azokat akik azt mondják, hogy ez lesz a jövőben :D 4 lába van, szétlövik az egyiket és oda a sok millió dolláros szerkentyű XD szóval én csak abban reménykednek, hogy megmaradnak a realitás talaján! és, hogy kiszedik azokat a k*rva lépegetőket :@
17/18 anonim válasza:
Szerintem eddig nagyon szép karriert , és eredményeket tudhat maga mögött az Infinity Ward
de most már bölcsebb döntés lenne ha inkább abba hagynák , lássuk be a MW3-ban egy igazán epikus lezárással vettetünk véget a játék történetének , de sajnos ott már látszódott hogy nagyon ki akarták adni nyilván a Battlefield 3 miatt , de a grafika nagyon megegyezik a 1-2-el , ami nem csúnya , de azért egy ilyen névtől , mint a Modern Warfare sorozat ...Picit többet vártunk .
Röviden : Ha van eszük , békén hagyják a Modern Warfare szériát !
18/18 anonim válasza:
nyugi, mint már írtuk egy páran a MW-nak vége! :) a BO meg szerintem a treyarch legjobb játéka! de a BO2... -.-" még mindig ki vagyok akadva, hogy vihetik ilyen irányba a COD-ot? mást kellett volna kitalálniuk! mindegy mit, csak ilyen jövőizélős sci-fi baromságot ne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!