A Star Wars The Old Republic-et, ha megveszem, akkor soha többé nem kell fizetni az online játékért, vagy ez is olyan, mint a WoW?
Akkor kihagyom.. :D
Nem akarok 2 havonta 8k-t fizetni érte.. Nem éri meg. Akkor már hamarabb az eredeti wow, mert az valamilyen szinten olcsóbb. Vagy téves információm van a 8000ft-os havi díj-al?
Ha megvenném a játékot, akkor körülbelül mennyi időt tudok játszani vele? Vagy az nem elég, hogy megveszem? Mert gondolom ennyiért adhatnának 2 hónapot alapból.
Wow havidíja attől függ hogy gamecardot veszel boltból ami 7900ft/2hónap (ma vettem 2-t ennyi volt darabja)
Vagy bank kártyáról rendeled .
Bankártyáról ha jól tudom 13Euró 1hónap , 34euró 3 hónap , 65 euró 6 hónap .
Egyébként szerintem wowot jobban megéri , vagy esetleg Guld Wars 2 lessz még ami nem havidíjas .
És a Diablo 3 ami szerintem 1 isten játéklessz .
D3 : http://www.youtube.com/watch?v=D0Yi3PUtsZk
Hallgasd végig magyar a csávó , nekem nagyon megtetszett a bemutatója után , és ingyen megis lessz az anual pass miatt :D
Olyan, mint a Mu Online, csak kidolgozottabb. Mármint nézetileg.
Nem lehet váltani? Habár, lehet, hogy ez így tökéletes. Amúgy ehhez 1 kódot adnak?
Jah, és még 1.
Itt van olyan, hogy prémiumért lehet rendelni? Vagyis itemeket, exp bónusz-t, stb-re gondolok, mert nagyon nem ismerem ezt a játékot, de megtetszett. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!