Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A resident evil 4 vagy 2 őt...

A resident evil 4 vagy 2 őt psp re hol tudnám olcsón megvenni? Ne legyen 7000 ft?

Figyelt kérdés
csak boltban
2012. ápr. 9. 21:44
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Remélem megnézted a játékot, nekem régen megvolt a 3. és a 4. része is, és pocsék az irányítás PC-n. Ráadásul ez társul katasztrófális grafikával is.

Az 5-ről hallottam hogy rohadt jó, de az elődjeit inkább hagyd

2012. ápr. 9. 21:48
 2/16 anonim ***** válasza:
A 2 és a 4 a legjobb resident evil a sorozatban, pc-t hagyjuk, nem arra lett írva, persze hogy bajok vannak az irányítással. Viszont psp-re ezek nem jelentek meg.
2012. ápr. 9. 21:57
 3/16 A kérdező kommentje:
már bocsánat de é nem ezt kérdeztem hanem azt hogy hol tudnám meg venni 7000 ft alaatt és ráadásul nem is pc re hanem PSP RE és már bocs de most kit érdekel kinek volt vagy van meg olvasd el jobban a kérdést mielőtt hülyeségeget irsz
2012. ápr. 10. 18:14
 4/16 A kérdező kommentje:
dee figyi megjelent [link] és itt egy vidi róla: http://www.youtube.com/watch?v=P09OGyfVKRM
2012. ápr. 10. 18:16
 5/16 anonim ***** válasza:
Ez mind kamu, resi 4 nincs psp-re.
2012. ápr. 10. 21:41
 6/16 anonim ***** válasza:
Én elolvastam a kérdésed, és leírtam a véleményem a játékról, mert ha kényszerítenenek, akkor sem játszanék vele, főleg ha pénzbe kerül.
2012. ápr. 10. 23:13
 7/16 A kérdező kommentje:
ok akkor bocs de valami hasonló zombis vagy zombi ölő játékot tudtok ? de nagyon hasonló legyen! kössz a válaszokat tényleg kamu? a mutherom kint dolgozik külföldön amerik ban meg mondom neki hogy nézzen már uttánna mert akiknél dolgozik azok ilyen számítástechnika szakosok és azok az ilyenekben otthon vannak és majd mondom neki h nézzen ott szét a boltokban fogadok ott van fogadjunk semmiben csak úgy?
2012. ápr. 11. 12:42
 8/16 A kérdező kommentje:
psp re a zombis és zombi ölőjátékokat!
2012. ápr. 11. 12:43
 9/16 anonim ***** válasza:
Fogadhatunk, mert redident evil 4 nincs psp-re. Sem a kiadó honlapján, sem nemzetközi gamer site-okon, még wikipedian sem, sehol nincs. A Youtube kamu videókat meg illene egy kis ésszel kiszúrni, nem pedig mindent elhinni, a két perc alatt összedobott photoshop képekkel együtt. Sajnos resident evil játék egyáltalán nincs psp-re.
2012. ápr. 12. 13:41
 10/16 A kérdező kommentje:
és más vagy valami hasonló???????????????????????????,
2012. ápr. 13. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!