FarkasMarci kérdése:
Dirt 3 nem indul. Valaki segítene?
Figyelt kérdés
feltelepítettem a játékot az még rendbe volt látom hogy regisztrálni kellett hogy tudjak menteni a játékban regisztráltam és beléptem de azt írta ki hogy csak akkor léphetek be hogyha frissítek frissítettem 30 perc volt kb és utána ujrainditottam a gépet de nem engedett be a játékba meg néha magától ujraindult a gépem. Mi lehet a baj?2012. ápr. 9. 16:58
1/13 anonim válasza:
Telepítsd újra, használj local profile-t
2/13 A kérdező kommentje:
és olyat hogy kell?
2012. ápr. 9. 19:08
3/13 anonim válasza:
Hát profil létrehozásnál lehet válastani, hogy LIVE vagy local profile. Amúgy eredeti vagy letöltött?
4/13 A kérdező kommentje:
eredeti
2012. ápr. 9. 19:15
5/13 anonim válasza:
Szóval, ugye home billentyű mikor indul és ott elvileg van olyan, hogy create local profile vagy create a new profile és azon belül local.
6/13 A kérdező kommentje:
megcsináltam a localt de sajnos nem menti el :SS
2012. ápr. 9. 20:01
8/13 A kérdező kommentje:
win 7 et
2012. ápr. 9. 20:07
9/13 anonim válasza:
Pontosan mit takar, hogy "nem menti el"?
Magát a profile-t vagy a játékállást?
10/13 A kérdező kommentje:
a profilt azt elmenti megcsináltam a profilt és amikor léptem be a játékba töltött és azt irta hogy tartalom ellenörzése utána azt hogy létrehozás sikertelen de a profil az megvan és alá még angolul odairt valami olyat hogy csatlakozni kella live hoz hogy tudj menteni a profilban sztem valami ilyesmit irhatott oda ... :SS
2012. ápr. 10. 18:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!