Valaki bírna ajánlani valami jó fps játékot és lehetőleg letöltő linket is hozzá?
Figyelt kérdés
óriási kocka vagyok szinte az összes Call Of Duty megvan battlefieldekben sem szenvedek hiányt medal of honor és már szinte nem találk olyan játékot amit nem játszottam ki remélem valaki bír ajánlani vaéami jó gamet előre is thx mindenkinek2012. ápr. 9. 16:24
1/9 anonim válasza:
végigjátszottad már a project igi 1 és 2-őt? Régiek, de nem rosszak :)
2/9 A kérdező kommentje:
nem.kösz letöltöm remélem jó lesz
2012. ápr. 9. 16:30
3/9 anonim válasza:
Lol Azt hittem igen. Elég alacsony a gépigénye az 1-esnek. Én csak az elsőt vittem végig annak idején, nem rossz sok pálya van, sokféle fegyver, sok katona, eléggé hasonlít a call of dutyra. Ha már mindent kijátszottál akkor ezt kipróbálhatod nyugodtan :)
4/9 anonim válasza:
Én is "óriási" kocka vagyok.
Milyen játékot akarsz?
Mondj valamilyen fajtát, gondolok itt:
akció, horror, vagy akármi.
Attól, hogy kijátszottál néhány háborús játékot még nem leszel kocka.
pl. fogadok, hogy még nem játszottál resident evillel. Mert az egy kockának kötelező játék. Vagy dead space, srysis. Ezeket sem szabad kihagyni egy kockának. Ugye igazam van?
5/9 A kérdező kommentje:
nem tudom valami izgalmas ijesztő de még sem teljesen horrorra gondoltam
2012. ápr. 9. 19:02
6/9 A kérdező kommentje:
am ja igazad van ezek kötelező kocka gamek
2012. ápr. 9. 19:02
7/9 A kérdező kommentje:
pl:stalker tipusúakra gondoltam csak azt már kijátszottam
2012. ápr. 9. 19:04
8/9 anonim válasza:
Ja te vagy a top10 FPS-es kérdező is? A másikban azt írtad, hogy ugyanaz vagy.
Írd le milyen a géped és mondok egy játékot.
Am nem mondtam, hogy a cod rossz. Én is szeretem. De pl. a BF 3 jobban bejött, mert mind már írtam egyszer, én a grafikára megyek.
9/9 anonim válasza:
F.E.A.R.-t kijátszottad?
Ha nem, akkor ajánlom, ha olyan ijesztő, de mégsem horrorra gondolsz. (ahogy írtad) Az olyan közepes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!