Diablo 3 bétará kulcsot kell szerezni?
Anual Passos vagyok a wow miatt igy majd ingyen meglesz , csak először ki szeretném próbálni a karikat betán , ugye a 13 szint alatt.Beta kulcsot kell ilyenkor szerezni ?
Battle.neten letöltetett velem system check-et végig futtatam kiirja a gépem adatait a bneten accomban.
Várni kell rá ? Vagy én ba*ztam el valamit ?:D
Nagyon érdekelne PLS HELP!
1Hónap 6Nap !:D
De , Mien anual passos ingyen kapja , a pandári beta kulcsot 1 mountot , meg a diablo 3at ingyen.
Ottvan benne : Diablo III FREE – Download the digital version via Battle.net for free when the game launches. This is the full game, not a trial edition.
Tyrael’s Charger WoW Flying Mount – Ride for the Archangel of Justice on all current and future characters on a single World of Warcraft account. Tyrael’s Charger will arrive via in-game mail with the upcoming launch of patch 4.3.
Access to the Next WoW Expansion Beta Test – Get a guaranteed spot in the beta test for the next World of Warcraft expansion (at a time to be announced in the future).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!