Szeretitek a Sims2-t? Melyik a kedvenc kiegészítőd? Mikor játszottál vele utoljára?
Figyelt kérdés
2009. jún. 17. 18:01
1/8 anonim válasza:
Igen, nagyon. Megvan az összes kiegészítője, és a Bon Voyage-t (az utazásos) a kedvencem. De mivel sok helyet foglal a gépen, a párom leszedte, hogy tudjon töltögetni, szóval rég. :(
2/8 anonim válasza:
Megvan az összes, nagyon szeretem és hétvégén játszottam vele utoljára. A kedvencem az üzletes kiegészítő!
3/8 anonim válasza:
Fél éve játszottam utoljára vele, a kedvencem az évszakok, üzletes, jó utat, apartmanos. Szinte mind:)
4/8 anonim válasza:
megvan mind a kedvencem az évszakok és 2-3 órája játszottam vele utoljára:D és abszolút a kedvenc játékom.
5/8 anonim válasza:
Nagyon szeretem. Ma délután játszottam vele utoljára, de azt hiszem mindjárt fogok! :) A kedvenc kiegészítőm az Évszakok és az Éjszakák :) kettő híján megvan az összes.
6/8 anonim válasza:
Nagyon szeretem a Sims 2-őt,kb 1 éve majdnem minden nap játszom vele.Minden kiegészítő megvan,de csak kb 5 van telepítve.Kedvencem a Vár az üzlet.Majd ha ezt megunom akkor megyek a többi kieg-re.Nem lehet ezt csak úgy elsietni!!!!:))Így vagyok a Sims 3-mal is,majd ha kipróbáltam ebben mindent akkor jöhet az is!!!
7/8 anonim válasza:
Igen nagyon jó játék szerintem, én bírom az ilyen szimulációs játékokat!
Tegnap este játszottam vele utolsóra...
Kedvenc kieg... hát több van de Házi kedvencek nagyon bejön, meg az Éjszakák is.
8/8 anonim válasza:
nekem is megvan az összes kieg. és hát hogy melyik a kedvencem??az apartmanos:D nagyon jó cuccok vannak benne:D és kb: 3perce játszottam vele:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!