Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Naruto Shippuuden Ninja 5...

Naruto Shippuuden Ninja 5 játékban elakadok! Tud segíteni valaki?

Figyelt kérdés

Meg van a Naruto Shippuuden Ninja 5 játékban mit kell csinálni? PS2 játék

A játékban van a Battle harc, ahol te választhatod ki az ellenfeleket.

De mikor küldetésen vagyok és összefutok valakivel és úgy harcolunk, a YOUTUBE-N van egy videó, ahol Naruton megjelennek a Kyuubi farkai, és chakrája.

Itt a link a videohoz: http://www.youtube.com/watch?v=pinz0C3UBas&list=UUlbqfUdD44A..

1:35-nél van az ami nekem nem megy. Ha valaki tudna segíteni.

S mikor elolvastam milyen kombinációval jön elő: R3 egy sima ps2 konzolon mi az R3??

Illetve vagy az R2 vagy L2 kéne nyomni, de nekem nem csinál ilyet. Valaki tudd benne segíteni???

Már kaptam egy választ, hogy van a gömb alakú gomb, amit körbe tudok forgatni, és irányítom is vele a karaktert. S ami mellette van kör alakút, azt nyomjam le, anélkül, hogy jobbra-balra forgatnám. Kipróbáltam, de úgy se megy.

Azt is számításba vettem, hogy fél élet után tudom használni-e de így se megy.

2012. ápr. 7. 00:52
 1/1 secret5 válasza:
szerintem próbáld ki, hogy ez nem egy mód-e a narutónál (battle harcban van) sokáig nyomos a felfelé gombot és úgy talán. :)
2012. jún. 1. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!