Próbáltatok már Minecraft-ban házat építeni a Nether-ben?
Figyelt kérdés
Én most csináltam egyet Creative Módban, de Survival-ban próbáltatok már odaköltözni?2012. ápr. 7. 00:16
3/5 anonim válasza:
én/mi már csináltunk survival módban nem is egyszer, de ne olyanra gondoljatok mint kint hogy ilyen meg olyan fából van. nem. mi úgy csináltuk hogy a teleportálót is beépítettük a házba és a házat is úgy hogy nem nagyon lógott ki a falból hanem a falba terjeszkedett hogyha jön az a nagy fehér szellem cucc akkor ha lövöldöz ne tegyen nagy kárt benne. meg még ami kilóg ház a falból azt körbevettük még pár réteg kővel
4/5 anonim válasza:
Ami azt illeti, pont tegnap este csináltam egyet.. Survival-ban persze. És nem oda költöztem, hanem a port mellé csináltam egy kis kunyhót kőből. És egyet kell értenem az előttem hozzászólókkal, SEMMI ÉRTELME NINCS ODAKÖLTÖZNI! :)
5/5 Crash11111 válasza:
Mostmár simán lehet mert kijött az 1.16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!