A Sims 3-mal lehet játszani online?
Figyelt kérdés
Szeretnénk a barátnőmmel játszani egymással. Lehet-e online egymással játszani valahogy? Link vagy vmi tanács..!?Köszi2012. ápr. 6. 22:38
1/11 Bajtárs válasza:
Nem. Egyedül a Sims Social facebook alkalmazás hasonlít minimálisan hozzá. De ott sem találkozhattok szemtől-szembe. Pedig igazán jó lenne... Talán valaha rájönnek, hogy ebből is lehetne üzlet.
2/11 anonim válasza:
Nem lehetséges, szóval kénytelenek lesztek élőben játszani. Ha szeretnétek egymással játszani én valami MMORPG játékot tanácsolnék.
3/11 A kérdező kommentje:
Hát jó :) Akkor köszönöm :);)
2012. ápr. 8. 16:09
4/11 anonim válasza:
Én is csak a Sims Socialt tudom ajánlani (facebookos), de szerintem elég béna... :/ ki se lehet rajta igazodni
5/11 anonim válasza:
Az új Vár a színpad kiegészítővel lehet egymásnak simeket küldeni, meg játék közben beszélgetni az üzenőfalon. Online csak a Sims Social van. :)
6/11 anonim válasza:
Ha meg van a vár a színpad akkor ott van a SimPort funkció,azzal a barátnőd átmehet hozzád neten keresztül és te is átmehetsz az ő házába meg játék közben lehet online csevegni vele.
7/11 anonim válasza:
DE a játéknak EREDETINEK kell lennie, hogy ezt megvalósíthasd! (: (Vár a színpad kiegészítős hozzászóláshoz írtam)
8/11 A kérdező kommentje:
Okés :) Köszönöm :)
2012. ápr. 18. 14:23
9/11 LuluVirág válasza:
10/11 anonim válasza:
Meg kell lennie a Vár a színpad kieg.-nek és telepíteni kell egy frissítést a simsre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!