Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Olyan fps játékot keresek ami...

Benceqwer kérdése:

Olyan fps játékot keresek ami folyton pörög nincs leállás egyedül vagyunk és özönlenek ránk a szörnyek vagy az emberek?

Figyelt kérdés
hozzá nem is kell olyan nagyon komoly gép és az egész történet izgalmas legyen . Szeretem a háborús szörnyes mindenféle játékot köszi előre!

2012. ápr. 6. 19:49
 1/8 anonim válasza:
Orcs must die. Nem egy nagy gépigényű játék és a lényege, hogy van egy rift nevű valami amit meg kell védened egy rakat orc-tól. Vannak csapdák illetve a karakterednek is többféle skilljei. Ez szerintem egy az egyben olyan játék amit leírtál, nem mellesleg a 2. része is mostanában jelenik meg( vagy jelent nemtom:D).
2012. ápr. 7. 00:57
 2/8 anonim ***** válasza:

montad hogy ne kelljen hozzá jó gép

Azért nézd meg a cod 5 zombie-t

ott nincs megállás és özönlenek...

2012. ápr. 7. 09:54
 3/8 anonim válasza:
Crysis 2
2012. ápr. 7. 11:36
 4/8 anonim válasza:
0%
Metin 2 :)
2012. ápr. 7. 17:34
 5/8 A kérdező kommentje:
metin 2?! ott 30as szintől uncsi
2012. ápr. 7. 20:43
 6/8 anonim ***** válasza:

Left 4 Dead 1-2

Dead Space 1-2

2012. ápr. 9. 03:45
 7/8 anonim ***** válasza:
left 4 dead is jó de szerintem a top az a S.T.A.L.K.E.R. nem a legjobb a grafikája de maga a játék nagyon jó akármelyik részéről van szó és még a metro 2033-st is ajánlom
2012. ápr. 9. 16:27
 8/8 anonim ***** válasza:
vagy ha olyan is jó amibe emberek jönnek ott van a cod mw3 survival módja végtelen számú szinttel vagy a treyarch codokban a zombi módok
2012. ápr. 9. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!