Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért csinálja ezt a Counter...

Miért csinálja ezt a Counter Strike 1.6?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Már 2-t is letöltöttem de mindeggyiknél ugyanaz a hiba..

felcsatlakoznék egy szeróra / start szerver beadja hogy mi akarok lenni (T/CT) és itt lefagy nem csinál semmit...

nem vírusos!!

A gépem 1000000% hogy bírja..

(4GB Ram, 2.50 GHz Dual-core,2GB vga)

2012. ápr. 6. 14:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Játssz Source-t.
2012. ápr. 8. 20:47
 2/7 A kérdező kommentje:
nincs steamem és ha jól tudom akkor azon csak steamos szerók vannak
2012. ápr. 8. 23:24
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekemis ugyanez a baj az 1.6omal , sőt nekem sokkal brutálisabb gépem van és steames vagyok csomo játékkal együtt . Bár nemvagyok nagy csés , néha szoktam régebben felmenni scoutolni.

Énse értem mia baja , csak nekem van annyi előnyöm hogy megvan a bf 3 és fullon megy így én BFezek ha unatkozok :P

2012. ápr. 9. 02:09
 4/7 anonim ***** válasza:

Source-ban is van tört. Ezt írd be googleba, mert nem enged linkelni:

Counter Strike Source Digitalzone 2007 october 15

2012. ápr. 9. 09:13
 5/7 A kérdező kommentje:
De én 1.6 on szeretnék játszani.. az a legjobb ^^ de nem tudom hogy mi lehet a baja
2012. ápr. 9. 11:02
 6/7 anonim ***** válasza:
írd be download cs 1.6 full v7 és az elsőt a torrenteset a piratebayről szedd le és installáld a patchot meg a simát is 100% hogy megy
2012. ápr. 9. 15:29
 7/7 anonim ***** válasza:
egyébként sourcon nem csak steamos serverek vannak még magyar is van ami nem steames
2012. ápr. 9. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!