Locura kérdése:
Alan Wake American Nightmare, vagy a két DLC éri meg jobban?
Figyelt kérdés
Teljesen magával ragadott a játék, és szeretném folytatni. Már csak azt kellene eldöntenem, hogy a két dlc-vel (The writer, The signal), vagy az American Nightmare-al? Xboxon játszom, és van 1250 elkölthető pontom, de nem jön ki belőle minden. És valaki meg tudja mondani, hogy kb mennyi a játékidejük?2012. ápr. 6. 13:57
1/4 anonim válasza:
A két dlc valamivel rövidebb összességében, mint az american nightmare. Én a helyedben most az american-t venném meg, legközelebb meg ha megint lesz pontod, letöltöd a writert meg a signalt.
2/4 anonim válasza:
Úgy hallottam hogy a DLC-k nagyon jók és különleges hangulatuk van.Az american nightmare hosszabb de szerintem először vedd meg a két DLC-t.
3/4 anonim válasza:
Csak az american nightmaren játszottam, szerintem baró kis játék, megéri az árát.
4/4 anonim válasza:
Nem játszottam az american nightmare-rel, de ha a történet folytatására vagy kíváncsi akkor a 2 dlc. Bár akármelyik mellett döntesz, egyre több kérdés marad nyitva :D Szóval várjuk a folytatást (ha lesz egyáltalán :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!