Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Dyna Blaster: hol tudnék vele...

Dyna Blaster: hol tudnék vele online játszani?

Figyelt kérdés

[link]

Nekem ez a fajta kéne, nem a régebbi, de ezt nem találom online, csak letöltősben. Letölteni meg nem akarom, mert nem tudom, fut-e 7-ben.

Innen ha letöltöm, menne 7-ben, nem tudja véletlen valaki? [link]

De elsősorban online kellene, annak örülnék!

2012. ápr. 4. 21:52
 1/6 anonim válasza:
Látom régi kérdés, de azért válaszolok (: Ezzel sajnos nem tudsz online játszani, csak letölteni lehet. Viszont én már nagyon sok ideje kísérletezek a játék letöltésével, és akárhányszor bekapcsolom, csak a nagy feketeség van, pedig imádtam a játékot és szeretnék újra játszani vele. Amúgy javíts ki ha tévednék ezzel az online dologgal kapcsolatban (: én is szívesen játszanék vala egy jót.
2013. máj. 12. 11:23
 2/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a választ! ^^
2013. máj. 12. 14:14
 3/6 anonim válasza:

Megvan! Több hónapnyi vértizzadó kísérletezés után...Na jó, nem húzom az időt. 1.telepítsd a DOSBOX 0.74 nevű cuccot. Tölcsd le a dyna-t, ha kell akkor csomagold ki a fájlt, és aztán a C meghajtóban csinálj egy mappát, hogy Dyna. ide tegyed bele a letöltött cuccokat, azután nézd meg, hogy a Dyna mappában, milyen néven töltötte le a dyna-t. mert lehet hogy úgy, hogy dyna, vagy DYNA, vagy DYna, stb. A legvalószínűbb a DYNA. nekem így van. ha kész vagy, nyisd meg a dosbox-ot, és írd be ezt ( minden beírás után nyomd meg az entert):

mount c C:/DYNA ( vagy amilyen néven letöltötte)

c:

DYNA.exe

és ha minden igaz akkor megnyitja. Remélem hogy segítettem!!

2013. aug. 10. 18:56
 4/6 anonim válasza:
Bocsi, a közepét újra fogalmazom: Csinálj a C meghajtóban egy mappát, amit elnevezel Dyna-nak. Ebbe a mappába rakod bele a letöltött dolgokat, természetesen kicsomagolva. Megnézed, hogy magát a játékot milyen néven toltötte le, stb. Ha nem érted, vagy nem megy, akkor írj: boete.85@gmail.com-ra. Tudom, milyen rossz h nem indul be! remélem tudtam segíteni!
2013. aug. 10. 19:00
 5/6 anonim válasza:
dosjatekok.hu oldalon tudsz vele játszani online
2020. jún. 19. 02:23
 6/6 anonim válasza:

Utolsó vagyok,leírom azt is,hogy elindítani hogyan lehet(nem netes változat).

Telepítsd először a dosboxot!

Ehhez beírod a google-ba,hogy bestoldgames.

Utána kiválasztod a kihozott találatok közül,hogy bestoldgames.net>eng (ezt célszerű,mert idegen nyelvek közül az angol a legkönnyebb. De természetesen a bestoldgames.net weboldal a lényeg. Ha bejött ez a weboldal,a képernyő tetején az abc-nél rányomsz a D betűre. Ezután görgetsz lefelé,megkeresed a Dyna Blastert. Ha rákattintottál,ajánlani fogja hozzá a dosboxot. Ezt kell letölteni. Erről a dosboxról nekem fut rendesen a játék.

Ha megvan a dosbox telepítése,a következőt kell csinálni.

Azt fogod látni,ha elindítod a dosboxot,hogy Z:\>

A következőt kell írni közvetlenül ezután rögtön ugyanebbe a sorba:

mount c: c:\dynabox\dyna ezután enter(megjelenik egy angol szöveg utána,ezzel ne foglalkozz)

utána megint Z:\> lesz szintén közvetlenül ezután azt kell írni,hogy C: és utána entert nyomni

utána megjelenik hogy C:\> ezután közvetlenül azt kell írni,hogy DYNA.EXE

majd enter és futni fog

2020. jún. 19. 02:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!