Dyna Blaster: hol tudnék vele online játszani?
Nekem ez a fajta kéne, nem a régebbi, de ezt nem találom online, csak letöltősben. Letölteni meg nem akarom, mert nem tudom, fut-e 7-ben.
Innen ha letöltöm, menne 7-ben, nem tudja véletlen valaki? [link]
De elsősorban online kellene, annak örülnék!
Megvan! Több hónapnyi vértizzadó kísérletezés után...Na jó, nem húzom az időt. 1.telepítsd a DOSBOX 0.74 nevű cuccot. Tölcsd le a dyna-t, ha kell akkor csomagold ki a fájlt, és aztán a C meghajtóban csinálj egy mappát, hogy Dyna. ide tegyed bele a letöltött cuccokat, azután nézd meg, hogy a Dyna mappában, milyen néven töltötte le a dyna-t. mert lehet hogy úgy, hogy dyna, vagy DYNA, vagy DYna, stb. A legvalószínűbb a DYNA. nekem így van. ha kész vagy, nyisd meg a dosbox-ot, és írd be ezt ( minden beírás után nyomd meg az entert):
mount c C:/DYNA ( vagy amilyen néven letöltötte)
c:
DYNA.exe
és ha minden igaz akkor megnyitja. Remélem hogy segítettem!!
Utolsó vagyok,leírom azt is,hogy elindítani hogyan lehet(nem netes változat).
Telepítsd először a dosboxot!
Ehhez beírod a google-ba,hogy bestoldgames.
Utána kiválasztod a kihozott találatok közül,hogy bestoldgames.net>eng (ezt célszerű,mert idegen nyelvek közül az angol a legkönnyebb. De természetesen a bestoldgames.net weboldal a lényeg. Ha bejött ez a weboldal,a képernyő tetején az abc-nél rányomsz a D betűre. Ezután görgetsz lefelé,megkeresed a Dyna Blastert. Ha rákattintottál,ajánlani fogja hozzá a dosboxot. Ezt kell letölteni. Erről a dosboxról nekem fut rendesen a játék.
Ha megvan a dosbox telepítése,a következőt kell csinálni.
Azt fogod látni,ha elindítod a dosboxot,hogy Z:\>
A következőt kell írni közvetlenül ezután rögtön ugyanebbe a sorba:
mount c: c:\dynabox\dyna ezután enter(megjelenik egy angol szöveg utána,ezzel ne foglalkozz)
utána megint Z:\> lesz szintén közvetlenül ezután azt kell írni,hogy C: és utána entert nyomni
utána megjelenik hogy C:\> ezután közvetlenül azt kell írni,hogy DYNA.EXE
majd enter és futni fog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!