Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi olyan jó a sims 3-ban?

Mi olyan jó a sims 3-ban?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 4. 20:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%
Semmi szerintem. Inkább töltsd le a Club Cooee-t ! :)
2012. ápr. 4. 20:43
 2/14 anonim ***** válasza:
28%
Semmi, autószimulátort azé veszek me nincs autóm, de vezetni akarok, repülőszimulátort azé veszek me nem vezethetek repülőt, de én mégis akarok, életszimulátort azé veszek....várjá azt nem is veszek, életem van!
2012. ápr. 4. 20:57
 3/14 anonim ***** válasza:
0%
Igen, teljesen igaz az alábbi hozzászólás.
2012. ápr. 4. 21:00
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
a Sims 3-ban olyan életed lehet amilyet magálmodtál
2012. ápr. 4. 21:16
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik. Valakinek nem. Ez van.
2012. ápr. 4. 22:07
 6/14 A kérdező kommentje:
egy simmer nem szíveseb olvasgatja ezeket a kommenteket, de ez van xd
2012. ápr. 4. 22:19
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
XD Egy barátommal már beszéltünk róla, hogy mi a jó abban, ha több órán keresztül azzal vagyok elfoglalva, hogy a simem menjen ki a klotyóra, süssön valamit, beszélgessen valakivel stb. Van benne valami, de attól én még jól szórakozom. :D
2012. ápr. 4. 23:13
 8/14 A kérdező kommentje:

Főleg ha megvan az összes kiegészítő :D

Nos én is simsezek, de nemtudom mi a jó benne, de már féléve nembírom abbahagyni. Pár hónapja elkezdtem a Hause design (lakástervezés) részét, amiről csinálok videókat is.

2012. ápr. 5. 08:23
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Az a jó, hogy mindened egyedi lehet

A személyiséged szerint viselkedsz

Szabad vagy a városban

Nekem kifejezetten tetszik az Életre Szóló Boldogság panel, és a jutalmak.

Én tavaly kezdtem a Sims3-at, minden nap azon gondolkozok, hogy játszanom kéne, és a net miatt mindig elmarad, de tegnap játszottam, és baromi jó volt. Főleg, hogy vettem egy moziszettet, és egy hatalmas tévén keresztül nézhettem a Terror TV-t. Az a csatorna nagyon jó ötlet. Kicsit meg is ijedtem tőle.

2012. ápr. 5. 09:15
 10/14 anonim válasza:
Én szinte minden nap simsezek, évek óta, de már nem is igazán a játékra koncentrálok, hanem filmeket készítek vele, ami szerintem tök jó, mert "egyszerű" (gyakorlás kérdése) és a házból sem kell kilépnem egy jó ötlet megvalósításához.
2012. ápr. 5. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!