Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy tudok CoD MW3 multizni?

Hogy tudok CoD MW3 multizni?

Figyelt kérdés
Letöltöttem a reloaded-es verziót.singleplayert már kivittem.van rá valami mód hogy tudjak? régen mw2-vel alteriwneten keresztül játszottam multit.de az most megszűnt:S van még valami amivel tudnék MW3-zni multiba,vagy MW2 is jó lenne

2012. ápr. 4. 16:54
 1/7 Queasy ***** válasza:
Persze, hogy van rá mód! Steamen illetve egy videó játék üzletben készséggel segítenek a problémádon némi pénzért.
2012. ápr. 4. 16:58
 2/7 A kérdező kommentje:

ha nem tűnt volna fel nem eredeti -.-

tudod mi az hogy letöltés?!

2012. ápr. 4. 16:59
 3/7 A kérdező kommentje:
MW2-t se vettem meg,mert ott volt az alterIWnet.de felvittem magam max szintig,meguntam szóval ha megvettem volna ugyse játszanék már vele.csak akkor rendelek játékot pénzért ha sehogyse tudok multizni.
2012. ápr. 4. 17:00
 4/7 A kérdező kommentje:
áh találtam valami alterrevolutiont,altergaming,four delta online,amik ezeket még folytatják:D probléma megoldva
2012. ápr. 4. 17:02
 5/7 Queasy ***** válasza:
De feltűnt, pont azért írtam. Nem veszed meg, mert úgy is megunod? Gratulálok, akkor ne vegyél semmi elektronikai eszközt se, mert minek, úgy is megunod.
2012. ápr. 5. 15:15
 6/7 Bingosdsa válasza:
TeknoGods Mw3 at szedd le és minden okés patcheld 2.7 re stb. :D
2012. ápr. 18. 16:33
 7/7 A kérdező kommentje:
thx
2012. ápr. 19. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!