Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan játszhatok a GTA SA...

Hogyan játszhatok a GTA SA multi playerrel?

Figyelt kérdés

az alapjátékot már kivittem nagyon sokszor csíttel és csít nélkül is és ezér most kiszeretném próbálni ezt is de nem tudom hogyan...

Úgyétem mit töltsek le vagy mit telepítsek...( nagyon kezedő vagyok ezen a téren mert még semmiből sem multiztam

és ezért nem tudok semmit ezekrőr)

előre is köszönöm a válaszokat!

2012. ápr. 1. 21:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A 2. az nem MTA akar lenni?
2012. ápr. 3. 15:52
 12/18 A kérdező kommentje:
ja de
2012. ápr. 3. 17:05
 13/18 A kérdező kommentje:
csak már régebben olvastam valahol és most nem emlékeztem hírtelen hogy hogy van... na tehát van valami külömbség
2012. ápr. 3. 17:06
 14/18 A kérdező kommentje:
?
2012. ápr. 3. 17:07
 15/18 anonim ***** válasza:
Van! méghozzá elég sok! a sa-mp az többnyire szabad stílusu (szervertől függ), az mta meg inkább csak versenyzős! és az előbbiben sokkal több szerver van! de javaslom nézd meg youtube-n mind a 2-őt! de tapasztalatból mondom hogy a sa-mp jobb!
2012. ápr. 3. 17:56
 16/18 anonim ***** válasza:
és GTA VCMP(vice city multiplayer) mi a véleményed? én 2011 nyáron játszottam vele utoljára és volt 2 magyar szeró de megszünt:S többi meg mind argentin meg mindenféle ilyen csórónépek üzemelte szerver.és laggoltak is meg sok volt a csaló
2012. ápr. 3. 19:26
 17/18 A kérdező kommentje:
és amúgy mennyire megbízható? (pl nincsenek ilyenek hogy pl fizetős meg stb.?)
2012. ápr. 3. 20:09
 18/18 anonim ***** válasza:
Teljesen ingyenes sehol semmikor nem kell fizetni, tehát az
2012. ápr. 7. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!