Portal 2 magyar felirat hogyan?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Letöltöttem a portal 2-t de nem magyar és nem is lehet át állítani.
Letöltést nem találtam esetleg valakinek nincs meg vagy hogy csinálhatnám meg? (nincs steamem)
2012. ápr. 1. 19:22
1/7 anonim válasza:
Irány a bolt és vedd meg a játékot! Akkor magyar lesz.
2/7 A kérdező kommentje:
értelmes választ kértem..
Szerinted nem vettem volna meg ha tudnám? -.-
2012. ápr. 1. 20:45
3/7 anonim válasza:
hát eredeti? mert ha steam-ről töltötted akkor érzékeli hogy magyar mert nekem is úgy szedte le de ha nem akkor próbálj magyarosítást keresni :D
4/7 anonim válasza:
Skidrow bácsi kiadott már jó pár crack-et. Ha jól emlékszem ezekben van egy launcher, próbáld meg azzal átállítani a nyelvet :D
5/7 anonim válasza:
ahol instaláltad a játékot ott keress olyant hogy launcher
és ott állitsd át magyarra
6/7 sorompó válasza:
Átálítottam, de még mindig angol. Van egy SKIDROW.ini, abban is átállítottam hungarianra... még mindig angol.
7/7 zoltán kolthay válasza:
Ha érdekel még valakit, hogyan lehet átállítani magyarra: futtatod a regedit.exe-t. HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Valve\Steam és ott a Language értékét átírod hungarian -ra. Nekem így magyar lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!