Mi a véleményetek a Battlefield Heroes-ról?
Figyelt kérdés
2012. márc. 30. 21:00
1/8 anonim válasza:
Hát nekem tetszene de mikor próbáltam voltak annyira erős játékosok akik hajlandók pénzt is adni érte hogy teljesen elrontja az egészet.Pénzt nem adnék érte.
3/8 A kérdező kommentje:
pénzt én se adnék érte
2012. márc. 31. 00:53
4/8 Bence777 válasza:
Hali szerintem jó a game. Most főleg hogy lehet pörgetni örökre fegyvereket meg 1 pár ruhát.
Én pár hete öltem játékra 3ezret de nekem elég is örökre.
Régen csináltam 1vidit de már letöröltem és ott kihangsúlyoztam hogy minden előny pénzbe kerül. Például olyan pályán ahol semmi sincs ott előhív 1 tankot és lealáz mindenkit. Hát a kari jó fejlődése érdekébe 3ezret aki nem akar többet bele őlni kb elvárható és akk jó lesz a játék és lesz esélyed a fulosok ellen.
5/8 anonim válasza:
Bence neked mi az anyanyelved? Urdu?
6/8 A kérdező kommentje:
Hát nem is tudom én szerintem egy forintot se áldoznék rá ha már ingyenes játékként van meghirdetve
2012. ápr. 4. 21:32
7/8 anonim válasza:
az ilyenek azért ingyenesnek vannak meghirdetve,mert sok ember akinek nincs pénze jobb játékokra az ingyenes játszhatják ezeket.de az nincs benne hogy élvezni fogod minden egyes percét anélkül hogy nem fizetsz.olyan sajna nincs hogy teljesen ingyenes játék.mondjuk van App Store-on a gun bros ami elég sokáig élvezhető anélkül hogy pénzt adnál rá.
8/8 bobi19 válasza:
Szerintem Elég jó és a pénz se akkora téma mert külön van easy csoport ahova azok mennek aki nem rendeltek fundsot vagy kezdők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!