Egy életre lekötő rpg játék? : )
Skyrim.
Vagy World of Warcraft.
wowot unod ?
Nemvagy ember .. törtözöl?
a wow egy szar :D
a skyrim meg elmegy :D
Sokan írják a Skyrimet, de vajon játszottak az Elder Scrolls sorozat többi részével? Morrowind, Oblivion, Daggerfall? Nekem a Morrowind volt az első olyan játék az életemben, amivel naponta fél óránál többet játszottam, és nem untam meg egy hét alatt. Sőt, a megjelenés óta már rengetegszer végigvittem, de annyira ki van dolgozva, hogy minden alkalommal találok olyat, amit az előző végigjátszáskor nem fedeztem fel, és nem csak mezei dungeonokra gondolok. Már kereken 10 éves játék, a grafikája elavultnak(de nem csúnyának!) mondható, de annyira jó a hangulata, hogy a mai napig előveszem néha. Garantálom, hogy több évre le fog kötni, engem is lekötött :) A későbbi részei(oblivion, skyrim) is jók, csak a végtelenségig le vannak egyszerűsítve, elvész a varázsuk. A morrowind inkább a hardcore rpg-seknek ajánlott, a másik kettő meg azoknak, akik a könnyed, egyszerűbb játékokat kedvelik.
A wowot inkább hagyd, nemtudom hogy vagy vele, de én nem fizetek azért, hogy játszhassak miután kifizettem a játékot. A tört meg szar.
wow egy szar ?
Mégis több millióan fizetnek érte papa ..
a wowosoknak miert nehez megerteni h nem mindenkinek jon be a jatek?
olyan nincs hogy evekre lekot, max eloveszed parszor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!