Hamachival épp most inditottam egy Minecraft szerot! És most?
Figyelt kérdés
Teljesen alap még csak rombolni sem lehet meg irni meg ilyenek!Mit csináljak?Ha valaki tudja légyszi irjon!2012. márc. 29. 16:14
1/5 anonim válasza:
Ku*va nagy lagg.
Szerezz jobb gépet.
2/5 A kérdező kommentje:
3GHz 4GB ram-nál már hova szerezzek jobb gépet?Irni tudok de rombolni nem sztem még nincs berakva semmi plugin meg ilyenek de én ehhez nem értek...
2012. márc. 29. 20:38
3/5 anonim válasza:
Pluginok stb mehet fel, ha tudsz configolni. Több ramot úgy tudsz adni a szervernek, hogy a .bat inditófileban a java link után -Xmx1024M -Xms1024M legyen minimum memóriának megadva. Ha van több is, akkor ne sajnáld a -Xmx2G -Xms2G memóriát
4/5 anonim válasza:
A szerver confligot át kell írni ,hogy amit lerombolsz az ne respawnoljon vissza:spawn-npcs=false<.. így
5/5 anonim válasza:
^ Nem éppen, az már permissions plugin.
Amit te mondasz, az az hogy az NPC Falvakban (vagy tojásból) spawnolhatnak-e npck.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!