Stabilabb az xbox 360 multiplayere mint a ps3 é?
Stabilabbnak nem stabilabb, valamivel tényleg jobb.
Pontosan nem tudom megmondani mivel stabilabb, mert bár volt már dolgom mindkettővel, nagyjából ugyanazok a funkció vannak mindkettőben, csak a Live kicsivel jobban van elrendezve/kigondolva.
Cserébe fizetős, szóval annyival nem jobb.
Ha konzolválasztás előtt állsz én mondjuk inkább PS3-mat vennék a helyedbe, nem csak az ingyen multi miatt.
Nincs semmilyen tiltás.
Amire figyelj, hogy PS3-ból ne vegyél 60 gigásat (a legjobb lenne ha fat-et egyáltalán nem vennék), vagy ha boxot veszel akkor csak slim-et.
Abban igazad van, hogy cod boxon jobb, vagyis nem jobb, mert ugyanaz, csak az MS szerződést kötött az Activison-nal, és így kb 1 hónappal hamarabb jönnek ki a DLC-k.
De amúgy nincs különbség.
Az meg hatalmas f.szság, hogy laggol, nincs olyan játék, ami laggol PS3-on se single-be, se multiba, ha meg ezt állítod az csak bizonyítja, hogy fogalmad sincs a dolgokról, csak valahol ilyen hülyeséget olvastál.
Ok, tehát a cod nem téma, de azért #8-at még mindig kijavítanám, hogy egyáltalán nincs különbség, semmivel sem simább a cod boxon.
Lehet videón ezt látta, de akkor az kamu videó (tele van vele a net, az egyik konzolon direkt elállítanak ilyen-olyan beállításokat, hogy a másik jobbnak tűnjön).
Ha érdekel pár jó FPS multi, boxon van Halo, az is nagyon jó, PS-en meg Killzone, az is nagyon jó, masszív multiplayer, stb.
A 2 játék teljesen más, szóval lehet ha az egyik bejön a másik nem.
Halo engem játékmenet szempontjából Quake-re meg Unreal Tournament-re emlékeztet egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!