Hogy kell megcsinálni a GTA IV küldetését?
Sziasztok! A gta 4-gyel játszok, és az egyik küldetést nem tudom megcsinálni.
http://www.youtube.com/watch?v=Zi6FF-TQFKg
ebben e küldetésben kell elmenni azzal a csávóval futni a parkba, de nekem pc-n van meg, és nem tudok kocogni, csak sétálni és sprintelni. ha niko kifárad, akkor is csak egy ideig tud kocogni, és utána megint sprintelni kezd. kb vagy 30-szor próbálkoztam, és mindig elbuktam a küldit, még csak az alagútig sem jutottam el. lécci segítsetek, mert ezen e küldetésen kívűl nincs más küldi most /pill mit csinálhatnék.
Hű de utáltam ezt a küldetést...
Szerintem nézd meg a billentyűkiosztást, háta mégis lehet valahogy kocogni, vagy be lehet állítani valamire.
Vehetsz valami olcsó analóg karos kontrollert is, persze akkor már olyat volna érdemes, amit sok játék támogat.
Ha egyik sem tetszik, megpróbálhatod azt, hogy kicsit előre futsz, aztán amíg a ßuzi utolér és kicsit elmegy pihenteted Nico-t, aztán megint lehagyod.
oké. köszi megpróbálom.
amúgy legalább 20-szor fejbe lőttem shotival azt a nyomit.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!