Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » PS3 40gb-os-on hogy tudok...

PS3 40gb-os-on hogy tudok ps2-es játékkal játszani?

Figyelt kérdés

van egy ps2-es játékom, és nagyon szeretnék vele játszani mivel ps3-ra nem adták és nem is fogják kiadni!

ps3-on csináltam virtuális memória kártyát mégse tudok vele játszani. 4.0-ás fw van a gépen. és egy kérdőjel van a lemezen.

2012. márc. 25. 15:33
 1/5 gyilokmen válasza:
csak az uj slimek tudják lejátszani és azok is csak akkor ha letöltenek valamit PSN store rol és azt is csak amerikai szreverről lehet letölteni tudom mert nekem is ez volt a bajom vegyél egy ps2-öt v ps3 slimet.
2012. márc. 25. 15:59
 2/5 A kérdező kommentje:
Neked slim-van? és azzal is csak úgy h letöltesz valamit?
2012. márc. 25. 16:29
 3/5 A kérdező kommentje:
program nevét nem tudod esetleg?
2012. márc. 25. 16:38
 4/5 anonim ***** válasza:

Csak az első EU és USA szériás PS3-ak tudnak PS2 lemezeket futtatni.De ezt későbbi modellekből mint a te 40GB-os PS3-ad kivették mert úgy látták nincs rá igény és ezzel is csökkenteni akarták a gyártási,fejlesztési költséget.

Ettől függetlenül a PS2 memória kártyák virtualizációja bent maradt a rendszerben,hogy miért nem vették ki azt is azt nem tudom,talán azért mert a PS1 játékok azzal is kompatibilisek.

Szóval a 40GB-os PS3-adon sehogy nem tudsz PS2 lemezeiddel játszani hiába tudsz memória kártyát létrehozni.PS1 lemezeket tudsz futtatni,de PS2-t nem.

Viszont utána néztem ennek az emulátoros dolognak és valóban,a Sony úgy döntött hogy a PS2 emulálását vissza hozza a PS3-ba.De ezt nagyon sunyi módon tették és egyenlőre csak az USA-ban.A lemezeket továbbra sem viszi.Az amerikai PLayStation Store-ról lehet venni PS2 játékokat és letölteni.Azokat viszi,de a lemezeket továbbra sem.

Szóval külön emulátor nincs,magát a játékot kell megvenned és letöltened.

Legalábbis ezt az infót találtam róla egy 2011-es cikkben,azóta már lehet változott,nem tudom.

Nekem egy első EU szériás 60GB-os PS3-am van és az viszi a PS2 lemezeket.

Szóval egy ilyenre cseréld le a PS3-ad ha nagyon kell a PS2 kompatibilitás vagy egy első USA szériás 20GB-os példányra.

2012. márc. 25. 17:30
 5/5 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm szépen. a válaszodat!

Megpróbálom a cserét!

2012. márc. 25. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!