Miért nem indul el a gta4? Mit tegyek ilyenkor?
na el akarom indítani be hozza ugye a gta4 elejét hogy ilyen szöveg van aztán kidob a játékból és ezt írja ki:
gta 4 fatal error: Unable to create depht render target- Check that your Video Card or exceeds the minimum requirments. You may also try re-installing DirectX and/or the latest video card deriver. Hogy tudnám megcsinálni?
Intel Celeron Dual Core E3400 2x2.60Ghz Wolfdale mag
Msi G41M-P26
Intel GMA X4500HD 512mb
2x2Gb Kingmax 1333MHz ram
Az a probléma, hogy ez a gép gyenge hozzá. Az intel két generációval ezelőtti integrált grafikája sosem volt elég játékra.
A minimális rendszerkövetelmények:
HD5750 1GB GDDR5 vagy GTS450 1GB GDDR5 alatt nem érdemes nekivágni.
Ez jó lesz:
De az E3400 sem egy erőgép, a GTA IV szereti a sok processzormagot.
Annyira gyenge a HD4500, hogy nem hiszem, hogy képes akár elindítani. A hibaüzenet is erre panaszkodik:
"Check that your Video Card or exceeds the minimum requirments."
Vagyis, hogy ellenőrizd, hogy a videokártyád meghaladja-e a minimális rendszerkövetelményeket.
Megpróbálhatod újratelepíteni a drivert és a direcX-et, de szerintem ez sem fog segíteni rajta.
ezt egyszer nekem is ki írta, de letöröltem és ujból telepítettem, meg ennek a videónak alapján feltettem az 1.0.7.0-s patch-et: youtube.com/watch?v=onWZ_skbJao
Utána jó lett , nálam 2 nap volt a telepítés.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!