Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért akadozik a gépemen a...

Miért akadozik a gépemen a minecraft?

Figyelt kérdés

a gépigény szerintem nem lehet baj( sokkal nagyobb gépigényű játékokat is visz (pl need for speed the run,Crysis2 call of duty modern warfare2,call of duty modern warfare 3 stb...) korábban nem laggolt mostanában kezdett el bár mostanában telepítettem töb játékot ez lehet baj? letöltöttem egy újabb java-t és így is laggol... ja és win 7-em van és van rajta olyan processzor és ram figyelő tudjátok ami kiírja hogy hány százalékosan használja a procit és a ramot a gép... és ezt kitettem minialkalmazásként hogy lássam mine craft ozás közben hogy van ez... elindítottam a minecraftot kisméretben hogy közben lássam ezt az alkalmazást... és minden ment simán ahogy szokott de a proci mérő processzor része egyre csak nőtt (a százalék)és amikor kb 80% feléért akkor egyre gyakrabban akadt meg és egyszer csak elérte a 90- 100%-ot és akkor már nagyon elkezdett akadozni...

nem hiszem hogy a processzor túl gyenge lenne (de nem tudom annyira nem értekhozzá...)

a processzor típusa:AMD X2 260 (ez asszem azt jelenti hogy 2 magos 3,2GhZ-s)

mi lehet a baj?

előre is köszi... :)

2012. márc. 24. 20:56
 1/7 A kérdező kommentje:
ja és ramból 4GB van
2012. márc. 24. 20:59
 2/7 anonim ***** válasza:

A grafikat rakd:gyors ra (Fast)

Smooth Light OFF

a Render distance:(Kod)legyen kozel.

Remelem segitettem

2012. márc. 25. 16:39
 3/7 anonim ***** válasza:

De meg lehet kell updateljel azert mert en az tapasztaltam

hogy pl:1.7.3 akadoztam s 1.2.3 ban mar nem :) (ezt is en irtam)

2012. márc. 25. 16:40
 4/7 anonim válasza:

1. a minecraft java nyelven íródott, ezért a futtatásához a java virtuális gépre van szükség, így sokkal nagyobb a gépigénye

2. optimalizálatlan szar

2012. márc. 26. 11:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Kezdj új pályát, biztos sok animált dolgot tettél le.
2012. ápr. 3. 22:37
 6/7 A kérdező kommentje:
ááh nem az volt a baj( nem csak egy pályán akadozik ,van több világom is és mindegyiken)hanem valami a beállításokba volt és azt állítgattam és már jó
2012. ápr. 4. 07:08
 7/7 mykie válasza:

Mi volt a beállítás mert nálam is hasonló a helyzet.

kb 1 órányi játék után elkezd akadozni, de nagyon.

Kilépünk teljesen a minecraftból, majd megint jó lesz de kb 1 óra és akad újra.

Köszi a választ

2013. aug. 8. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!