Miért akadozik a gépemen a minecraft?
a gépigény szerintem nem lehet baj( sokkal nagyobb gépigényű játékokat is visz (pl need for speed the run,Crysis2 call of duty modern warfare2,call of duty modern warfare 3 stb...) korábban nem laggolt mostanában kezdett el bár mostanában telepítettem töb játékot ez lehet baj? letöltöttem egy újabb java-t és így is laggol... ja és win 7-em van és van rajta olyan processzor és ram figyelő tudjátok ami kiírja hogy hány százalékosan használja a procit és a ramot a gép... és ezt kitettem minialkalmazásként hogy lássam mine craft ozás közben hogy van ez... elindítottam a minecraftot kisméretben hogy közben lássam ezt az alkalmazást... és minden ment simán ahogy szokott de a proci mérő processzor része egyre csak nőtt (a százalék)és amikor kb 80% feléért akkor egyre gyakrabban akadt meg és egyszer csak elérte a 90- 100%-ot és akkor már nagyon elkezdett akadozni...
nem hiszem hogy a processzor túl gyenge lenne (de nem tudom annyira nem értekhozzá...)
a processzor típusa:AMD X2 260 (ez asszem azt jelenti hogy 2 magos 3,2GhZ-s)
mi lehet a baj?
előre is köszi... :)
A grafikat rakd:gyors ra (Fast)
Smooth Light OFF
a Render distance:(Kod)legyen kozel.
Remelem segitettem
De meg lehet kell updateljel azert mert en az tapasztaltam
hogy pl:1.7.3 akadoztam s 1.2.3 ban mar nem :) (ezt is en irtam)
1. a minecraft java nyelven íródott, ezért a futtatásához a java virtuális gépre van szükség, így sokkal nagyobb a gépigénye
2. optimalizálatlan szar
Mi volt a beállítás mert nálam is hasonló a helyzet.
kb 1 órányi játék után elkezd akadozni, de nagyon.
Kilépünk teljesen a minecraftból, majd megint jó lesz de kb 1 óra és akad újra.
Köszi a választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!