Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Van kiegészítő anyag Fable...

Van kiegészítő anyag Fable the lost chaptershez?

Figyelt kérdés
Vagy akármi amítől még élvezetes tud lenni a játék amiután végigvited?

2012. márc. 24. 19:28
 1/5 anonim ***** válasza:
A lost chapters maga egy kiegészítő, a Fable 1 kiegészítője.
2012. márc. 24. 20:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Jó lenne.. de nincs.
2012. márc. 24. 20:23
 3/5 anonim ***** válasza:
A Fable The Lost Chapters a PC-s verzió elnevezése és nem kizárólag az "extra" kiegészítő címe. Eddig azt se nagyon tudtam, hogy ez a rész megvan Xboxra. A wiki szerint viszont kijött majd' mindenre. Kivéve talán kenyérpirítóra nem :)
2012. márc. 24. 23:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Ja, én boxon toltam, és ott a lost chapters, mint ahogy a neve is suggalja, csak egy bővített kiadás volt, nem tudtam, hogy pc-n ez volt az alap. Fable 2 vagy 3 nincs pc-re??
2012. márc. 25. 01:11
 5/5 anonim ***** válasza:

Alapkérdésre: kiegészítő anyagról nem tudok. A be nem fejezett mellékküldetések a főszál lezárása után is folytathatóak, vagy csak úgy csavaroghatsz Albionban és irthatod az automataújratermelődő ellent a veszélyes utakon:)

Utolsó hozzászóláshoz: A Fable 2 nem jött ki PC-re (legnagyobb sajnálatomra). A Fable 3 kijött, de pár idegesítő dolog bent maradt. Ezek egy része fogható csak arra, hogy "konzol átirat". Más része fogható arra, hogy kifuthattak a határidőkből és elsiették picit. A maradék arra fogható, hogy a nagy kreatív munkában a legnyilvánvalóbb dolgokról megfeledkeztek :) (nem léphető át a főszál animációjának/dumájának nagyja, gyermetegen egyszerű a harcrendszer és meghalni se nagyon lehet, kevés a fegyver és ruha az elődökhöz képest + volt pár kifagyós, profil sérüléses hiba is). Ennek ellenére jól eltalált kis játék, humor van dögivel és a grafikája is tetszett. Amolyan mesés-csinoska :)

2012. márc. 25. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!