Call of duty 5 probléma? (többi lent) PONTOZLAK!
Figyelt kérdés
SZiasztok az a problémám hogy letöltöttem a CoD 5-öt és mikor elinditom fekete képernyő Nem lehet semmi csinálni ujra kell inditanom a gépet Még a ctrl+alt+delete sem használ2012. márc. 24. 19:05
1/9 anonim válasza:
A gép tuti elbírja?Vagy próbálj meg 1 másik cracket
2/9 anonim válasza:
VAgy krekk vagyaz a baj hogy win 7-ed van mert nekem is ez volt :) leszedtem vagy 100x de esetleg lehet hogy a videókártyádat nem támogatja... :)
3/9 anonim válasza:
vagy probáld meg frissiteni a videokártyád
4/9 A kérdező kommentje:
Intel celeron 2.80 gHz de haveromnak 2.56 gHz-n vitte ram nekem 1 gb neki is Videókártyám ati radeon x550
2012. márc. 24. 20:52
5/9 A kérdező kommentje:
256 mb
2012. márc. 24. 21:00
6/9 anonim válasza:
Írdd be googleba,hogy can you run it?ott majd kiírja
7/9 A kérdező kommentje:
Video RAM = 493.0 MB
3D = Yes
Hardware T&L = Yes
Pixel Shader version = 2.0
Vertex Shader version = 2.0 Ezt kéri a játék
Video RAM = 256 MB
3D = Yes
Hardware T&L = Yes
Pixel Shader version = 3.0
Vertex Shader version = 3.0
Ez van nekem,
DE az ismerősömnek 128-as vidikártyán vittte
2012. márc. 25. 10:12
8/9 A kérdező kommentje:
De a cod 4-et viszi tökéletesen
2012. márc. 25. 10:14
9/9 anonim válasza:
Szerintem a videókártya nem lesz elég.Nekem is ez volt Black Opssal(COD7).A COD6 futott legmagasabb beállításokkal,a CoD7 meg be se indult.Vettünk erősebb gépet és már megy.De igazából a CoD5 is elég optimalizálatlan,mivel hiába van jó gépem,így is kell várni vagy fél percet,míg betölt.Nvidia 6600GT/ATI Radeon 1600XT or higher (Shader 3.0 or better) with 256MB memory -ez a minimális gépigény.Shader model 3.0 kártya kell legalább,neked 2.0ás.Szóval videókártya kevés hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!